Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Uutiset & Tapahtumat

Maxtech symbol

Tulossa syksyllä 2022: Käyttäjäoikeuksien hallinnan uudistus

Olemme tekemässä Maxtech-järjestelmään käyttäjäoikeuksien hallinnan uudistusprojektia, joka on siirtynyt testausvaiheeseen. Tämä on laaja uudistus, jonka suunniteltu julkaisu on syksyllä 2022. Ilmoitamme julkaisun ajankohdasta tarkemmin aikataulujen varmistuttua.

Uudistuksessa julkaistavat merkittävimmät parannukset:

  • Käyttäjien ja käyttäjäoikeuksien massamuokkaus
  • Selkeämmät käyttöliittymät oikeuksien hallintaan
  • Käyttäjäprofiilit, jotka mahdollistavat esimerkiksi lomatuuraukset
  • Automaattiset oikeudet käyttäjäprofiilin mukaiseen henkilöön
  • Käyttäjä voi jatkossa toimia useissa eri rooleissa (esim. Tuntikirjaus, Työnjohto) web-käyttöliittymässä ja vaihtaa roolia alasvetovalikosta
  • Useassa organisaatiossa toimivien käyttäjien hallinnointi helpottuu merkittävästi

Huom! Aiemmat käyttäjäoikeudet tullaan koneellisesti muuttamaan siten, että asiakkaidemme ei tarvitse tehdä muutoksia järjestelmässä. Tämä uudistus ei siis vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä.

Tulemme lisäämään tukiportaalin käyttöoppaaseen ohjeistuksen oikeuksien hallinnasta ennen julkaisua.

Maxtech symbol

Näkymien siivoustalkoot!

Ahdistaako kenttien, välilehtien ja täppien määrä järjestelmässä? Pärjäisikö vähemmälläkin?

Tiesitkö, että järjestelmässä voi siivota ylimääräisiä kenttiä piiloon ja järjestellä organisaation prosessien ja tarpeen mukaan. Voit asettaa myös kenttiä pakolliseksi jos tuntuu, että tietty tieto jää aina syöttämättä. Käyttö selkeytyy ja helpottuu kun nähdään vain olennaiset asiat.

Vinkit näkymien siistimiseen ja järjestämiseen täältä. Näillä saat viilattua näkymät huippuselkeään kuosiin! Kevättä kohti!

Maxtech symbol

Työajan rajoittaminen, pyöristäminen ja tasaaminen työkohtaisesti käyttöopas julkaistu

Jokaisella yrityksellä on töissä Antti Aikaisia ja Aune Aamuisia, jotka leimaavat työajan pyörimään hyvissä ajoin ennen työaikansa alkua. Sehän on hyvä! Aikainen lintu madon nappaa!

Mutta mitenkäs sitten, kun pitäisi pyöristellä työajat alkamaan juurikin tasan työajan alkuun?

Tukiportaaliin on lisätty ohje, miten työaikaa saadaan järjestelmässä pyöristettyä, tasattua ja muuten rajoitettua vuorojen mukaiseksi niin, että säilytetään kuitenkin tieto alkuperäisistä leimausajoista. Käyhän ottamassa vinkit talteen täältä!

Maxtech symbol

Poissaolojen hallinnan käyttöopas julkaistu

Kesälomat lähestyvät, ja lämmintä kesää toivotaankin!

Tiesitkö, että tyonhallinta.netissä on tapa kerätä työntekijöiden poissaoloanomukset kootusti yhteen paikkaan, sekä hyväksyä ne kätevästi samasta näkymästä? Aikatapahtumatkin muodostetaan loma-anomuksen hyväksynnän yhteydessä ja tiedotetaan työntekijää hyväksytystä loma-ajankohdasta.

Tutustu poissaolojen hallintaan tyonhallinta.net-järjestelmässä täällä ja laita lomien anomisprosessit kuntoon!

Maxtech symbol

Toistuvien työvuorolistojen käyttöopas julkaistu

Työvuorosuunnittelussa voit hyödyntää toistuvia työvuorolistoja, ominaisuus sopii erinomaisesti tilanteeseen, jossa on tarve suunnitella pitkälle aikavälille samankaltaisen työvuorolistan toistoa pienellä muokkauksella. Työvuorojen suunnittelua voi tehdä pitkällekin ajalle etukäteen, jopa ilman että tiedetään kuka vuorot tulee tekemään.

Muokkaus tapahtuu visuaalisella suunnittelutyökalulla drag&drop-tyylisesti.

Lisää tietoa ominaisuudesta ja sen käyttöönotosta täältä. Toiminnon saa aktivoitua olemalla yhteydessä tukeemme tuki@maxtech.fi.

Maxtech symbol

Vuoden 2022 tärkeät luvut päivitetty järjestelmään

Järjestelmään on päivitetty vuoden 2022 yleiset matkakorvaukset sekä ajoluokilta muodostuvat korvaukset. Nettopalkkojen laskentaan vaikuttavat luvut ovat myös päivitetty.

Mikäli organisaatiossanne on omia ajoluokkia ja palkkalajeja ne tulee muokata pääkäyttäjän toimesta.

  • Ajoluokkia ylläpidetään valikossa, Hallinta > Paikannus ja kalustonhallinta > Ajoluokat
  • Palkkalajeja ylläpidetään valikossa, Hallinta > Työaika ja palkat > Palkkalajit > Palkkalajit (ylävalikko)

Maxtech Kalustonpaikannus™ GPS julkaistu

Maxtech Pro -järjestelmässä on saatavilla kaksi uutta kalustonpaikannuksen tuotetta.

  • Itsenäisesti toimiviin, paristokäyttöisiin GPS-paikantimiin perustuva Kalustonpaikannus™ GPS
  • Tukiasemien (Pro Mobile -sovelluksen sisältävät puhelimet, Maxtech ajoneuvopaikantimet) kautta sijaintia välittäviin Bluetooth-majakoihin perustuva Kalustonpaikannus™ Bluetooth

Maxtech Kalustonpaikannus™ mahdollistaa helpon ja monipuolisen tavan seurata kalustoa suoraan karttanäkymästä.

Ajoneuvojen lisäksi Maxtech Kalustonpaikannus™ mahdollistaa minkä tahansa kaluston paikantamisen. Monipuolinen paikanninlaitevalikoima mahdollistaa tarkoituksenmukaisen paikannusratkaisun erilaisille kalustoille ja tarvikkeille.

Paristokäyttöiset GPS-kalustopaikantimet toimivat täysin automaattisesti ja tarjoavat jopa yli 5 vuoden paristokeston. Ratkaisuun sisältyy myös liike- ja aluevalvonta, jolloin käyttäjä saa halutessaan viestin, jos kalusto liikkuu määriteltyjen aikojen tai alueiden ulkopuolella.

Bluetooth-kalustopaikantimet soveltuvat pienen kokonsa ansiosta kiinnitettäväksi myös kevyeen kalustoon. Nämä paikantimet ilmoittavat sijantitietonsa käyttäen lähialueella olevaa ajoneuvopaikanninta tai puhelinsovellusta, jota hyödynnetään tukiasemana.

Molemmat paikannintyypit toimitetaan käyttövalmiina ja ovat suoraan kiinnitettävissä seurattavaan kalustoon. Paikantimet soveltuvat kovaan käyttöön sekä pohjoisiin sääoloihin.

Lisätietoa: https://www.maxtech.fi/kalustonpaikannus/