Maxtech Pro -leimauslaitteen asetusten tyhjentäminen

Yleistä

• Tietyissä erityistilanteissa leimauslaitteen asetukset pitää tyhjentää
  • Asetusten tyhjennys pitää tehdä esimerkiksi kun laite siirretään järjestelmässä toiseen organisaatioon

Asetusten tyhjennys

1. Kytke leimauslaite tarvittaessa virtoihin ja anna laitteen ja leimauslaiteohjelmiston käynnistyä
  2. Klikkaa näyttöä kaksi kertaa ja valitse asetukset oikeasta alakulmasta

1. Anna ylläpidon salasana ja paina Ok. Löydät laitekohtaisen salasanan web-järjestelmästä valikosta Hallinta > Laitteet ja tunnisteet > Maxtech pro -leimauslaitteet.
  2. Valitse System settings
  3. Kelaa hieman alas ja valitse Apps
  4. Kelaa alaspäin ja valitse Time clock
  5. Paina Storage
  6. Paina ylempää CLEAR DATA painiketta ja sen jälkeen Ok, jolloin leimauslaiteohjelmiston asetukset tyhjennetään
  7. Tämän jälkeen käynnistä Time clock sovellus tai halutessasi voit käynnistää myös koko laitteen uudelleen.
  8. Kun laite näyttää laitetunnisteen eli Device identifier, paina Continue
  9. Laite on käyttövalmis