Uuden matkalaskun lisääminen

Tämä ohje koskee Maxtech Pro™ -palvelua. Maxtech Easy™ käyttäjille on olemassa erilliset ohjeet.

Matkalaskuja voi lisätä valikossa Matkalaskut tai Ajoneuvopaikannus > Matkalaskut.

Aloita klikkaamalla Lisää-painiketta.

Yleiset-välilehti: Määritä matkalaskulle nimi, henkilö sekä matkalaskun päiväys

Matkat-välilehti: Mene Matkat-välilehdelle ja klikkaa Tallenna ja jatka muokkaamista.

Matkan lisääminen:

1. Valitse Matkat-välilehti ja klikkaa Lisää-nappia. Lisää matkan tiedot ja järjestelmä ilmoittaa matkan kestoon perustuvia korvauksia, jotka voit halutessasi lisätä.

Huom! Jos kyseinen ”Matkan kestoon perustuvat korvaukset” ei näy, tämä johtuu siitä, että toiminnallisuutta ei ole aktivoitu asetuksista. Organisaation pääkäyttäjä voi aktivoida asetuksen oikean yläkulman hammasrattaat-ikonin takaa, josta aukeaa asetukset. Asetus löytyy Matkalasku-välilehdeltä.

2. Mene korvaukset-välilehdelle ja klikkaa Tallenna ja jatka muokkaamista.

3. Klikkaa Lisää-nappia

4. Valitse palkkalajiksi haluamasi korvaus, määrä ja paina tallenna. Voit lisätä tarvittaessa useamman korvausrivin. Lopuksi klikkaa Tallenna-painiketta.

Mikäli haluat lisätä korvausrivin olemassa olevalle matkalle niin se onnistuu helposti Korvaukset sarakkeessa olevalla Lisää-napilla.

Tiedostot välilehti: voit lisätä matkalaskulle esim kuitteja ja muita tositteita.

Tehdyt matkalaskut tulee näkyviin matkalaskut-sivulle.