Matkalaskun muodostaminen

Matkalaskuja voi lisätä valikossa Matkalaskut tai Ajoneuvopaikannus > Matkalaskut.

Aloita klikkaamalla Lisää-painiketta.

Yleiset-välilehti: Määritä matkalaskulle nimi, henkilö sekä matkalaskun päiväys

Matkat-välilehti: Mene Matkat-välilehdelle ja klikkaa Tallenna ja jatka muokkaamista.

Matkan lisääminen:

1. Valitse Matkat-välilehti ja klikkaa Lisää-nappia. Lisää matkan tiedot ja järjestelmä ilmoittaa matkan kestoon perustuvia korvauksia, jotka voit halutessasi lisätä.

2. Mene korvaukset-välilehdelle ja klikkaa Tallenna ja jatka muokkaamista.

3. Klikkaa Lisää-nappia

4. Valitse palkkalajiksi haluamasi korvaus, määrä ja paina tallenna. Voit lisätä tarvittaessa useamman korvausrivin. Lopuksi klikkaa Tallenna-painiketta.

Mikäli haluat lisätä korvausrivin olemassa olevalle matkalle niin se onnistuu helposti Korvaukset sarakkeessa olevalla Lisää-napilla.

Tiedostot välilehti: voit lisätä matkalaskulle esim kuitteja ja muita tositteita.

Tehdyt matkalaskut tulee näkyviin matkalaskut-sivulle.