RTv3-sovelluksesta siirtyminen Maxtech-mobiilisovelluksen käyttöön

Tutustu tähän artikkeliin, mikäli organisaatiossanne on käytössä on RTv3-sovellukset ja haluat siirtyä käyttämään uutta Maxtech-mobiilisovellusta.

Maxtech-mobiilisovellus on aktiivisessa kehityksessä oleva sovellus, johon julkaistaan uusia ominaisuuksia tämän tästä.
Mobiilisovelluksen saa ladattua puhelimen sovelluskaupasta, eikä erillisiä latauslinkkejä RTv3-sovelluksen tapaan tarvitse lähettää. Käyttöönottoa helpottaa myös, ettei sovellusta tarvitse rekisteröidä vaan se on heti käytössä, kun käyttäjä kirjautuu mobiilisovellukseen. Mobiilisovellus toimii myös ilman verkkoyhteyttä, jolloin tehdyt kirjaukset muodostuvat järjestelmään verkkoyhteyden palattua.

Esivalmistelut

• Pääkäyttäjä luo ja lähettää henkilöstölle käyttäjätunnukset, joilla he pääsevät kirjautumaan Maxtech-mobiilisovellukseen
    • Toimintoprofiilille tulee aktivoida tarvittavat moduulit (esimerkiksi Tuntikirjaus (mobiili), Työvuorolista (mobiili), Tapahtumat (mobiili) jne.). Moduuleilla määritetään sovelluksessa käytössä olevia toimintoja.
  • Pääkäyttäjä luo organisaatioon Kirjausmallit, jolle on määritelty kirjausasetukset. Esimerkiksi Työajan kirjaaminen ja Poissaolojen kirjaaminen
  • Mikäli käytössä NFC- tai QR-koodituntikirjaus pääkäyttäjä kopioi RTv3-tunnisteet Maxtech-mobiilisovellus tunnisteisiin.
  • Käyttäjät lataavat ja asentavat mobiilisovelluksen puhelimensa sovelluskaupasta (löytyy hakusanalla Maxtech)

Halutessanne voimme tehdä tämän projektina. Voit olla yhteydessä Maxtech käyttötukeen tuki@maxtech.fi

Maxtech-mobiilisovelluksen toiminnot

• Tuntikirjaus
  • Reaaliaikakirjaus
    • Kirjausten sijaintitiedot
  • Pikakirjaus
  • Palkkarivien ja laskutusrivien lisääminen tapahtumalle
  • Tapahtumat
    • Tapahtumien hyväksyminen
  • Työvuorolista
    • Työvuorojen aloittaminen ja lopettaminen listalta
  • Työlista
  • Uuden työn lisääminen
  • Työn aloittaminen NFC-tunnisteelta / QR-koodista
  • Tapahtumailmoitukset
  • Ajoneuvoon kirjautuminen
  • Ajopäiväkirja
    • Ajon manuaalinen lisääminen
  • Matkalaskujen tarkastelu
  • Varallolokalenteri