Kalenteri: Tapahtuman muokkaaminen ja kopiointi

Tämä ohje koskee Maxtech Pro™ -palvelua. Maxtech Easy™ käyttäjille on olemassa erilliset ohjeet.

1. Klikkaa haluamaasi tapahtumaa, jolloin pääset muokkaamaan tietoja muokkaus-ikkunaan
  2. Tee haluamasi muutokset ja paina lopuksi Tallenna

Voit muokata tapahtuman henkilöä ja ajankohtaa raahaamalla tapahtumaa kalenteri näkymässä

Tapahtuman siirtäminen

1. Vie kursori tapahtuman päälle ja paina hiiren näppäin pohjaan
  2. Siirrä tapahtuma halutulle päivälle ja henkilölle ja vapauta hiiren näppäin

Tapahtuman kopiointi

1. Mikäli haluat kopioida tapahtuman niin pidä näppäimistön CTRL-painike painettuna
  2. Vapauta hiiren näppäin, kun olet vienyt tapahtuman halutulle kohdalle