Maxtech Pro -leimauslaite: Valttikortin tietojen automaattinen lisääminen järjestelmään leimaamisen yhteydessä

Tämä ohje koskee Maxtech Pro™ -palvelua. Maxtech Easy™ käyttäjille on olemassa erilliset ohjeet.

TUOTTEETMODUULIT
Rakennusalan kulunvalvonta™Maxtech Pro -leimauslaitteet

Yleistä

Rakennusalalla paljon käytössä olevaa Valttikorttia voidaan hyödyntää työmaan lukulaitteella. Henkilön leimatessa lukulaitteeseen järjestelmään lisätään automaattisesti Valttikortilla olevan henkilön sekä työantajan tiedot. Järjestelmään lisätään myös luettava tunniste sekä käyttäjätunnukset. Mikäli ”Tapahtuman aloitus ja lopetus suoraan leimauksesta” -asetus on aktiivinen työ lähtee käyntiin samalla leimauksella.

Asetuksen määrittäminen

Asetukset voi määrittää leimauslaitekohtaisesti seuraavasti:

1. Mene web-järjestelmän valikossa Hallinta > Laitteet ja tunnisteet > Maxtech Pro -leimauslaitteet > muokkaa haluamaasi laitetta
  2. Aseta Laitteella voi perustaa uusia Valttikortti-käyttäjiä -kenttään Kyllä
  3. Lopuksi klikkaa Tallenna-painiketta