Visma Nova: Palkka-aineistosiirto

Tämä ohje koskee Maxtech Pro™ -palvelua. Maxtech Easy™ käyttäjille on olemassa erilliset ohjeet.

Palkka-aineistosiirtojen yleiset ohjeet

Lue täältä palkka-aineistosiirtojen yleiset ohjeet.

Tämä toiminnallisuus kuuluu seuraaviin tuotteisiin ja vaatii toimiakseen seuraavat moduulit:

TUOTTEETmoduulit

Perustiedot

Tiedoston nimiYYYYMMDDhhmmss_nova.csv (esimerkiksi: 20220804120146_nova.csv)
Järjestelmien välinen tiedonsiirtotapaTiedostopohjainen siirto, ladataan käyttäjän koneelle ja viedään manuaalisesti kohdejärjestelmään.
TiedostoformaattiKiinteäpaikkainen rivin tyypin perusteella muotoiltu csv-formaatti
CSV-kenttien erotinpuolipiste (;)
MerkistöISO-8859-1
Desimaalierotinpilkku (,)
TuhaterotinEi käytössä
Kenttien otsikotKäytössä
Kenttien järjestysKiinteä

Rajapinnassa siirrettävät tiedot

Siirtotiedostossa on kolmen eri tyypin rivejä. Rivikohtaisten sarakkeiden sisältö riippuu kyseisen rivin tyypistä. Rivin tyyppi ilmoitetaan A-sarakkeen arvona. Rivien tyypit ovat:

• 1: Henkilön perustiedot
  • 3: Palkkakauden tiedot
  • 4: Palkkarivit (palkkakauden tapahtumat)

Alla on kuvattu eri tyyppiset rivit sisältöineen.

Rivityyppi 1, henkilön perustiedot

Sarakearvo
A1
BHenkilönumero
CSuku- ja etunimi

Rivityyppi 3, palkkakauden tiedot

Sarakearvo
A3
BMaksupäivä (siirtotiedoston luontipäivä)
CHenkilönumero
DTyhjä
EPalkkakauden alkupäivä (valittu raportin luonnissa Aikaväli-suodattimen alkupäiväksi)
FPalkkakauden loppupäivä (valittu raportin luonnissa Aikaväli-suodattimen loppupäiväksi)
GTyöpäivien lukumäärä
H-AOTyhjä
APJuokseva tietueen numero

Rivityyppi 4, palkkarivit (palkkakauden tapahtumat)

Sarakearvo
A4
BMaksupäivä (siirtotiedoston luontipäivä)
CHenkilönumero
DPalkkalajinumero
EMäärä
FA-hinta
GYhteensä
HTyhjä
IKustannuspaikka, enintään 20 merkkiä
JProjekti, enintään 20 merkkiä
KPäivämäärä (aikavälin alku tai loppupvm)
L-PTyhjä
QJuokseva tietueen numero (Tämä syötetään pohjaksi siirtotiedostodialogiin. Järjestelmä kasvattaa tätä numeroa jokaista siirrettävää henkilön palkka-aineistoa kohden)

Huom! Jos syötät tähän Visma Novan olemassa olevia palkkatositenumeroita, niin siirto ylikirjoittaa nämä vanhat palkat Novassa.
RPalkkalajin nimi