Maxtech-mobiilisovellus: Pikakirjaustoiminto

Tämä ohje koskee Maxtech Pro™ -palvelua. Maxtech Easy™ käyttäjille on olemassa erilliset ohjeet.

Esittelyvideo

Tämä toiminnallisuus kuuluu seuraaviin tuotteisiin ja vaatii toimiakseen seuraavat moduulit:

tuotteetmoduulit
Työaika™ ja Työaika+™Pikakirjaustoiminto (mobiili)

Käyttöohjeet

Pikakirjaustoiminnolla voi kirjata nopeasti töitä, joille pikakirjaus on sallittu. Pikakirjaustoimintoa voi käyttää oikean alakulman salama-painikkeella päänäkymässä ja työvuorolistalla.

Pikakirjaus soveltuu hyvin esimerkiksi seuraavanlaisiin kirjauksiin:

• Erilaiset vakioidut työt (etenkin työt, joiden välillä vaihdellaan päivän aikana)
  • Tauot
    • Palkaton tauko
    • Lounastauko
  • Kuittaukset (aikatapahtumatyypillä  on valittu On kuittaus = kyllä)

Pikakirjaustoiminto aloittaa (ja lopettaa) tai kuittaa työn suoraan painalluksesta. Tarkempien tietojen syöttäminen vaatii tapahtuman avaamisen tapahtumat-näkymästä.

Pikakirjauksen käyttäminen vaatii moduulin Pikakirjaus (mobiili) sekä vähintään yhden työn, johon käyttäjällä on oikeudet ja jolle on valittu Näytetään Maxtech-mobiilisovelluksen pikakirjaustoiminnossa = kyllä.

Muista huomioida työlle määritelty aikatapahtuman tyyppi esim. Lounastauko nimisen työn lisäämisessä.

Pikakirjaus kirjaustapa tallentuu tapahtumille, joten ne on helppo tunnistaa esimerkiksi web-järjestelmän bruttopalkkaraportilta tarkasteltaessa.

Kuinka saan pikakirjautoiminnon näkymään käyttäjän puhelimessa

1. Aktivoi käyttäjätunnukselle / toimintoprofiilille Pikakirjaustoiminto (mobiili) -moduuli.
  2. Tarkasta, että käyttäjälle on valittu jokin kirjausmalli tai, että jokin organisaation kirjausmalleista on asetettu oletuskirjausmalliksi.
  3. Muokkaa työtä (Hallinta > Työt > muokkaa > Aika-välilehti), jonka haluat näkyvän pikakirjaustoiminnossa ja aseta Näytetään Maxtech-mobiilisovelluksen pikakirjaustoiminnossa kohtaan Kyllä.