Tag: Kalustonpaikannus

Maxtech Kalustonpaikannus™ GPS julkaistu

Maxtech Pro -järjestelmässä on saatavilla kaksi uutta kalustonpaikannuksen tuotetta.

• Itsenäisesti toimiviin, paristokäyttöisiin GPS-paikantimiin perustuva Kalustonpaikannus™ GPS
  • Tukiasemien (Maxtech-mobiilisovelluksen sisältävät puhelimet, Maxtech ajoneuvopaikantimet) kautta sijaintia välittäviin Bluetooth-majakoihin perustuva Kalustonpaikannus™ Bluetooth

Maxtech Kalustonpaikannus™ mahdollistaa helpon ja monipuolisen tavan seurata kalustoa suoraan karttanäkymästä.

Ajoneuvojen lisäksi Maxtech Kalustonpaikannus™ mahdollistaa minkä tahansa kaluston paikantamisen. Monipuolinen paikanninlaitevalikoima mahdollistaa tarkoituksenmukaisen paikannusratkaisun erilaisille kalustoille ja tarvikkeille.

Paristokäyttöiset GPS-kalustopaikantimet toimivat täysin automaattisesti ja tarjoavat jopa yli 5 vuoden paristokeston. Ratkaisuun sisältyy myös liike- ja aluevalvonta, jolloin käyttäjä saa halutessaan viestin, jos kalusto liikkuu määriteltyjen aikojen tai alueiden ulkopuolella.

Bluetooth-kalustopaikantimet soveltuvat pienen kokonsa ansiosta kiinnitettäväksi myös kevyeen kalustoon. Nämä paikantimet ilmoittavat sijantitietonsa käyttäen lähialueella olevaa ajoneuvopaikanninta tai puhelinsovellusta, jota hyödynnetään tukiasemana.

Molemmat paikannintyypit toimitetaan käyttövalmiina ja ovat suoraan kiinnitettävissä seurattavaan kalustoon. Paikantimet soveltuvat kovaan käyttöön sekä pohjoisiin sääoloihin.

Lisätietoa: https://www.maxtech.fi/kalustonpaikannus/