Järjestelmän versio 2023.47 julkaistu

Maxtech logo symbol

Tässä Maxtech järjestelmän version 2023.47 oleellisimmat uudet ominaisuudet, parannukset ja muutokset.

Järjestelmän uudet ominaisuudet

Saatavilla olevien saldojen laajennus

TUOTTEETMODUULIT
Maxtech Pro Työaika+™Saldoraportit, Aikatapahtumatyyppien saldoseuranta
Aikatapahtumatyypin voi muuttaa saldolliseksi. Saldoseurannan voi aktivoida aikatapahtumatyyppien asetuksista:

Kun aikatapahtumatyypin saldo aktivoidaan, se tulee valittavaksi saldoraportit-sivulle ja henkilöille voi asettaa alkusaldon kyseisen aikatapahtuman tapahtumille:

Kun henkilölle kirjataan kyseisen aikatapahtumatyypin mukaisia kirjauksia, saldo vähenee saldoraportilla.

Järjestelmän parannukset

Järjestelmän ristiriitaisten asetusten tunnistaminen ja korjauskehotukset

TUOTTEETMODUULIT
Maxtech Pro: Työaika™, TES-tulkinta, lisäpalkkarivit ja palkka-aineistot™Henkilöstö, Työsopimukset, Työaikamallit

Järjestelmään on mahdollista tehdä ristiriitaisia asetuksia henkilöiden työaikaan ja palkanlaskentaan liittyviin asetuksiin. Tällaisia tilanteita ovat:

• Työsopimukset on käytössä ja Henkilöllä on työaikamalli käytössä: Työsopimusten ollessa käytössä luultavasti haluttaisiin, että henkilön työaika-asetukset haluttaisi hakea työsopimukselta, mutta henkilölle asetettua työaikamallia kunnioitetaan jälkilaskennassa. Kehotetaan käyttäjää irrottamaan työaikamalli henkilöltä ja tekemään työsopimus.
  • Työsopimukset on käytössä ja Bruttopalkka ja työaika määräytyvät muualta kuin työsopimukselta: Työsopimusten ollessa käytössä on suositeltua, että Bruttopalkan ja työajan määräytyminen-kenttään on valittuna ”Työsopimukset”.
  • Henkilöllä on työsopimus käytössä, mutta henkilöllä ei ole voimassaolevaa työsopimusta: Kehotetaan käyttäjää tekemään henkilölle työsopimus.

Jos ristiriitatilanne havaitaan henkilön tietoja tallennettaessa, kehotetaan käyttäjää tarkistamaan ja korjaamaan havaittu ristiriitatilanne, esimerkkikehote alla. Kehote ei estä tallentamista, vaan sen voi ohittaa.

”Kolikko”-Ikonit muutettu erilaisiksi läpi järjestelmän

TUOTTEETMODUULIT
Maxtech Pro: TES-tulkinta, lisäpalkkarivit ja palkka-aineistot™, Laskutusrivit, -aineistot ja kateraportti™Bruttopalkkaraportti, hyväksyntäraportti, Laskutusraportti (aikatapahtumat)

Järjestelmän ikoneita on muutettu erilaiseksi. Olennaisin muutos on laskutus- ja palkkarivien vientien tilaa muuttavien ikonien muuttaminen erilaisiksi.

Siirretyksi merkittyjen palkka- ja laskutusrivien kohdalla näkyy jatkossa -kuvake aiemman kolikkokuvakkeen sijaan.

Työkartta-sovelluksella tehtyjen ajojen piilottaminen ajopäiväkirjasta

TUOTTEETMODUULIT
Maxtech Pro: Työkartta™, Ajopäiväkirja™ Työkartta, Ajopäiväkirja

Tämä muutos koskee asiakkaita, joilla on sekä Työkartta™-, että Ajopäiväkirja™ -tuotteet yhtäaikaa käytössä. Työkartalla tehdyt ajot piilotetaan ajopäiväraporteilta-sivulta, koska niiden ei kuulu tulla raportoiduksi henkilön ajopäiväkirjalla ja niistä ei kuulu tehdä matkalaskuja, jos henkilöllä on omassa autossa paikannin. Raportit, joilta työkartta-sovelluksella tehdyt ajot piilotetaan:

• Ajopäiväkirja
  • Ajoraportti
  • Ajotapahtumat
  • Ajastettu ajopäiväkirjan raportti

Työkartta-sovelluksen ajoja voi ja kuuluu tarkastella kohderaportilta.

Järjestelmän muut korjaukset ja parannukset

• Maxtech Pro Rakennusalan kulunvalvonta™: Työmaakäyntien hakua parannettu, löytää työmaakäynnit esim. hakemalla työntekijän etunimellä
  • Maxtech Pro Työaika™, Maxtech Pro Työvuorot™, Maxtech Easy Työaika™, Maxtech Easy Työvuorot™: Kalenterilla näkyi valittavana henkilöstöryhmät, vaikka käyttäjällä ei ollut oikeutta käyttää henkilöstöryhmiä. Henkilöt suodatettiin oikein käyttäjäoikeuksien mukaan, kyse oli vain henkilöstöryhmien näyttämisestä.
  • Maxtech Pro Työaika™, Maxtech Pro Työvuorot™, Maxtech Easy Työaika™, Maxtech Easy Työvuorot™: Kalenterilla työ-suodatin ei suodattunut oikein ala-asiakkaan valinnasta.
  • Maxtech Pro Työvuorot™, Maxtech Easy Työvuorot™: Kalenterin asetus Näytä yön ylittävät tapahtumat on tuotu myös työvuorolistan puolelle.
  • Maxtech Pro Työvuorot™, Maxtech Easy Työvuorot™: Henkilön muuttaminen suunnitelluille tapahtumille lisättiin mahdollisuus valita tilat, joten myös esim. valmistelutilaiset tapahtumat saadaan siirrettyä henkilöltä toiselle.
  • Kohde-suodatin on muutettu monivalinnaksi kaikkialla järjestelmässä
  • Maxtech Pro Työaika™, Maxtech Pro Työvuorot™, Maxtech Easy Työaika™, Maxtech Easy Työvuorot™: Toistuvien vuorojen hallintapaneeliin tehtiin latausta nopeuttavaa optimointia
  • Maxtech Pro Työkartta™: Vain luku-tyyppinen käyttäjä ei saa enää muokata, lisätä tai poistaa kohteita tai kohteiden alueita.
  • Suodattimien toimintaan on tehty korjauksia läpi järjestelmän.