Miten lähetän käyttäjälle uuden salasanan

Organisaation pääkäyttäjät, joilla on käyttäjätunnusten hallintaoikeus voi lähettää käyttäjälle salasananvaihtolinkin valikosta: Hallinta > Käyttäjäoikeudet > Käyttäjät.

Valitse käyttäjätunnus/-set ja klikkaamalla Lähetä salasanan vaihtamislinkki sähköpostiin -painiketta. Käyttäjä saa salasanan vaihtamislinkin tunnukselle määriteltyyn sähköpostiosoitteisiin. Linkki on voimassa kuusi tuntia, jonka jälkeen se vanhenee.