Miten aktivoin uudelleen Maxtechissa aiemmin olleen työntekijän?
Jos henkilö on siirretty aiemmin ei aktiiviseksi tai roskakoriin, voit palauttaa henkilön takaisin aktiiviseksi Hallinta > Henkilöstö -sivulla.
- Etsi henkilö Ei aktiiviset- tai Roskakori -listalta.
- Avaa henkilö muokattavaksi.
- Muuta henkilön tilaksi Aktiivinen.
- Tallenna muutos.


- Jos henkilöllä on järjestelmässä aiemmin ollut käyttäjätunnus, järjestelmä kysyy, otetaanko henkilölle kuuluva käyttäjä takaisin käyttöön. Vahvista muutos.

- Tarkista tämän jälkeen henkilön työsopimus ja muut työaika-asetukset. Tee niihin tarvittavat muutokset.
- Tarkista myös Hallinta > Käyttäjäoikeudet > Käyttäjät -sivulta, että käyttäjätunnukselle on valittu oikea käyttäjäprofiili.
- Voit myös tarvittaessa lähettää käyttäjälle uuden salasanan vaihtolinkin.
Henkilölle ei löydy käyttäjätunnusta
Jos henkilölle ei löydy järjestelmästä valmista käyttäjätunnusta, käyttäjätunnus tulee lisätä uudelleen.
Käyttäjäoikeuksista ja niiden luomisesta voit lukea lisää artikkelista Käyttäjäoikeudet.
Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä Maxtechin käyttötukeen tuki@maxtech.fi tai soittamalla 010 229 6200 (arkisin klo 8–16)






