Maxtech-mobiilisovelluksen versio 1.38 julkaistu

Maxtech logo symbol

Tässä Maxtech mobiilisovelluksen version 1.38 oleellisimmat uudet ominaisuudet, parannukset ja muutokset.

Sovelluksen parannukset

Android 8.0 vanhempien versioiden tuki on päättymässä

Tietoturvasyistä päätämme syksyn 2024 aikana tuen laitteille, joissa on Android 8.0 vanhempi versio.

Tuki päättyy syksyn 2024 aikana, Maxtech mobiilisovelluksen versiossa 1.39. Käyttäjät joita tämä muutos koskee, saavat ilmoituksen sovelluksen sisällä. Sovellusta voi käyttää toistaiseksi tuen päättymisen jälkeen, mutta sovellusta ei voi asentaa eikä päivittää laitteissa, joissa on käytössä Android 8.0:aa vanhempi käyttöjärjestelmä.

Vuoron valintamahdollisuus tilanteessa, jossa kirjaus voi kiinnittyä useampaan eri vuoroon

TUOTTEETMODUULIT
Työvuorot™, Työvuorot+™Työvuorolista (mobiili), Työvuoron aloittaminen työvuorolistalta (mobiili)

Mikäli samalle vuorokaudelle on useampi suunniteltu vuoro, joissa on samanlaiset asetukset ja jotka voi suorittaa mihin aikaan tahansa, kiinnittyvät kaikki näihin vuoroihin sopivat tuntikirjaukset nykyisin viimeiseen mahdolliseen vuoroon.

Kirjaustavoissa, joissa kirjaus kiinnittyy automaattisesti suunniteltuihin työvuoroihin, näytetään vuoron valintamahdollisuus, jotta kirjaus saadaan kiinnittymään oikeaan vuoroon.

Sovelluksen muut parannukset ja bugikorjaukset

• Korjattiin ongelma, jossa tapahtumalle syötetyt lisätiedot putoavat tietyssä tilanteessa pois kirjaukselta