Web-järjestelmän kartta päivittymässä uuteen versioon

Maxtech logo symbol

Ensi viikon julkaisussa tullaan päivittämään kartta uudempaan versioon. Muutoksen yhteydessä karttaan pääsee valikon ylätasolta, mikäli organisaatiossa on käytössä tuotteita, jotka käyttävät karttanäkymää.

Tällaisia tuotteita ja ominaisuuksia ovat ajoneuvopaikannuksen tuotteet, tapahtumailmoitukset, työkartta ja tapahtumailmoitukset. Organisaatiossa voi olla käytössä eri tuotekombinaatioita näistä, ja yksittäisille käyttäjille / käyttäjäryhmille kartalla näkyvää sisältöä voi rajata organisaation sisällä moduulien avulla.

Aiemmin karttaan pääsi useasta paikasta järjestelmän valikosta, sivuja tullaan poistamaan ja ohjaamaan käyttö kartan uudelle pääsivulle. Poistettavilta sivulta löytyy tiedote erikseen.

Uuden kartan ominaisuuksia ja eroavaisuuksia vanhaan karttaan

Maanmittauslaitoksen karttapohjien valinta

Uudessa kartassa on mahdollista valita käytettävä maanmittauslaitokset karttapohja peruskartan lisäksi. Karttapohjan valinta löytyy kartan vasemmasta yläkulmasta.

Tuotekohtaiset ominaisuudet

• Ajoneuvopaikannus-tuotteet: Ajoneuvon tunnuksen näyttäminen kartalla, reaaliaikainen tilanne tai aikavälin valinta (ajoneuvot, ajojen reitit, ajoluokkien mukainen väritys reiteille)
  • Tapahtumailmoitukset: Tapahtumailmoitusten näyttäminen ja niiden tilan muuttaminen suoraan karttanäkymästä
  • Työkartta™: Sopimuskohteiden lisääminen kartalta, sopimuskohteiden värittäminen tehtyjen töiden mukaan, sopimustöiden tauottaminen.

Edistyneet kohteiden lisäys ja – muokkaustoiminnot

• Kohteiden lisäys onnistuu helposti aktivoimalla kohteiden lisäystilan. Kohteen alue haetaan pohjalle maanmittauslaitoksen aineistosta, ja lisäyksen yhteydessä voi syöttää kaikki olennaiset tiedot. Kohdetta voi muokata vapaasti käsin muuttamalla kohteen kokoa tai sen rajapisteitä.

Poistettuja ominaisuuksia

• Näytettävien tasojen valinta erikseen: Kohteet, tapahtumailmoitukset, ajoneuvot, reitit. Kartalla näytetään kaikki tasot.
  • Töiden näyttäminen karttanäkymässä.
  • Etappien näyttäminen
  • Ajoluokan mukainen suodatus