Käyttäjän kieliasetus on ”suomi”, mutta silti mobiilisovelluksessa on esim. päivämäärät ja kellonajat englanniksi, mistä tämä johtuu?

Mikäli käyttäjälle on valittu suomen kieli järjestelmästä sekä mobiilisovelluksesta, mutta silti osa mobiilisovelluksen tiedoista näkyy englanniksi, kannattaa tarkistaa oman puhelimen asetukset. Ongelma johtuu luultavasti siitä, että puhelimen oma kieliasetus/alueen asetus on jokin muu kuin suomi.