Mitä paikantimen valot merkitsevät?

Paikantimessa on mallista riippuen näkyvissä LED-valoja ja ne indikoivat tiettyjä asioita.

Automaattisen ajopäiväkirjan paikannin

• Sininen LED valo katkaisijan ollessa yläasennossa
    • Valo palaa = Tästä voidaan päätellä, että laite saa virtaa. Lisäksi indikoi, että ajoluokka on valittu.
    • Valo ei pala = Laite ei saa virtaa tai katkaisija on vioittunut
  • Vihreä Status-LED valo laitteen päädyssä
    • Valo vilkkuu ainoastaan silloin kun laite kommunikoi palvelimen kanssa, eli järjestelmä vastaanottaa ajotietoa.

FMB120 – Bulk-paikannin

• Vihreä Navigate LED valo indikoi GPS-signaalia
    • Valo palaa kiinteästi = GPS-signaalia ei ole. Laite hakee GPS-signaalia
    • Valo vilkkuu = GPS-signaali on kunnossa
    • Valo ei pala ollenkaan = GPS on pois päältä (laite ei saa virtaa, GPS-antenni on oikosulussa, paikantimen asetuksissa on virhe)
  • Vihreä Status LED valo indikoi laitteen toiminnallisuutta
    • Valo palaa kiinteästi = GPS-signaalia ei ole
    • Valo vilkkuu = laite on toimintakunnossa
    • Valo ei pala ollenkaan = laite ei saa virtaa tai se on käynnistymässä tai laite on viallinen