Työntekijätietojen vienti verottajalle epäonnistuu

Työntekijätietojen viennissä saattaa verottajan rapapinnasta tulla virheilmoitus koskien esimerkiksi työntekijän virheellistä syntymäaikaa. Verottajan rajapinnasta tuleva viesti ei kuitenkaan kerro ketä henkilöä ilmoitus koskee.

Voit ladata aineiston omalle koneelle ja tarkistaa sen verottajan toisessa työkalussa Ilmoitin.fi, joka antaa tiedon kenestä henkilöstä on kyse. Korjaa virheelliset tiedot ja kokeile vientiä uudelleen.

Valitse lataamasi tiedosto ja klikkaa Tarkasta aineisto -painiketta.