Järjestelmän versio 2024.32 julkaistu

Maxtech logo symbol

Tässä Maxtech järjestelmän version 2024.32 oleellisimmat parannukset ja muutokset.

Järjestelmän parannukset ja bugikorjaukset

Kaikkien tuotteiden osalta valmistaudumme arvonlisäveron muutokseen. Tiedotamme erikseen mikäli asiakkaidemme tulee tehdä toimia muutoksen myötä.

Automaattisesti lisätyille käyttäjille käyttäjäprofiilin asettamismahdollisuus

TUOTTEETMODUULIT
Rakennusalan kulunvalvonta™
Maxtech Pro -leimauslaitteet

Maxtech Pro -leimauslaite vaatii, että tunnisteille on luotuna ja liitettynä käyttäjä. Jos leimaajan tunniste löytyy järjestelmästä, sille luodaan automaattisesti käyttäjä ja liitetään tunnisteelle. Käyttäjäprofiili generoitiin myös järjestelmän toimesta.

Lisäsimme mahdollisuuden määrittää organisaatiokohtaisesti automaattisesti lisätyille leimauslaitteen käyttäjillä oletuskäyttäjäprofiili. Eli voidaan käyttää haluttua käyttäjäprofiilia järjestelmän luoman profiilin sijaan.

Parannuksia Työaika™- ja Työvuorot™-tuotteisiin

TUOTTEETMODUULIT
Maxtech Pro Työaika™, Maxtech Pro Työvuorot™
Kalenteri
Työvuorolista
Henkilöstöryhmät (hallinta)

Kalenteriin on lisätty tapahtuman kohdalle ikoni, jos tapahtumalle on lisätty lisätietoja. Näin lisätiedot on helpompi havaita ilman yksittäisten tapahtumien tarkistamista erikseen.

Työvuorolista (Maxtech Pro Työvuorot™): Työvuorolista ei näyttänyt kuukauden ensimmäisen päivän tapahtumaa, jos sen alkamisaika oli 00:00:00. Korjattiin näkyvyys.

Henkilöstöryhmät: Näytetään henkilöstöryhmät-listauksessa myös ei-aktiiviset henkilöt

Muut parannukset ja bugikorjaukset

• Maxtech API™: Upsert-toiminnallisuuteen parannus, jossa voidaan määrittää asiakas- ja tietokantataulukohtaisesti upsert-pyynnössä käytettävä kenttä, jonka perusteella tunnistetaan päivitettävä / lisättävä rivi.