Järjestelmän versio 2024.36 julkaistu

Maxtech logo symbol

Tässä Maxtech järjestelmän version 2024.36 oleellisimmat parannukset ja muutokset.

Järjestelmän parannukset ja uudet ominaisuudet

Korjauksia työvuorokauden vaihtumisen käsittelyyn tilanteessa, jossa työvuorokauden vaihtumisaikaa on muutettu

TUOTTEETMODUULIT
Maxtech Pro TES-tulkinta, lisäpalkkarivit ja palkka-aineistot™
Bruttopalkkaraportti

Maxtech-järjestelmän viikon 36 julkaisussa tulee korjauksia työvuorokauden vaihtumisen käsittelyyn tilanteissa, joissa työvuorokauden vaihtumisajaksi on valittu muu kuin 00.00. Ennen korjausta on tietyissä tapauksissa käytetty väärää arvoa työvuorokauden vaihtumiselle. Korjauksen jälkeen asetus haetaan aina henkilön takaa. Tilanteesta riippuen asetus on yhdessä seuraavista paikoista

• Henkilön Työaika-välilehdellä
  • Henkilölle asetetun työaikamallin Työaika-välilehdellä
  • Henkilölle asetetun työsopimuksen Työaika-välilehdellä
  • Henkilölle asetetun työsopimuksen työaikamallin Työaika-välilehdellä

Jos huomaatte päivityksen jälkeen työvuorokauden vaihtumisen käsittelyssä poikkeavuuksia, varmistakaa yllä mainituista paikoista, että asetus on halutussa arvossa.

Työehtosopimuksille uusi sääntö: Työaikaliukuman piirissä olevien kuukausipalkkaisten perustunnit ennen ylityötä

TUOTTEETMODUULIT
Maxtech Pro TES-tulkinta, lisäpalkkarivit ja palkka-aineistot™
Työaikaliukumat, Bruttopalkkaraportti

Työehtosopimuksen säännön avulla saadaan muodostumaan kuukausipalkkaisen perustunnit ennen ylityötä erillisellä palkkalajilla. Lisää tietoa löydät tästä tukiportaalin artikkelista.

Järjestelmän muut parannukset ja bugikorjaukset

• Maxtech Pro Työvuorot™: Kalenteri: Tapahtuman kesto näytetään suunnitellun keston mukaisesti, jos työtuntien laskentatapa: Maksa suunniteltujen mukaan
  • Maxtech Pro Työaika™ / TES-tulkinta, lisäpalkkarivit ja palkka-aineistot™: Tuntiraportilla ja Bruttopalkkaraportilla korjattu päivämäärä-sarakkeen näkyvyyttä excel-viennistä tilanteessa, jossa näkyviä sarakkeita on muutettu
  • Rakennusalan kulunvalvonta™: Parannettu käyttäjän ohjeistusta VastuuGroupin rajapintatunnisteen luomiseen ja asettamiseen
  • Maxtech API™: Paransimme UPSERT-toiminnallisutta, lisättiin rajapinta-avainten hallinnan yhteyteen mahdollisuus valita tietyt näkymän asetukset, joista henkilöiden oletusarvot haetaan
  • Asiakkaiden hallinta: Optimoitiin asiakkaat-sivun latausaikoja
  • Laskutusrivit, -aineistot ja kateraportti™: Muutettiin tuotteen lisäyksessä oletuksena oleva ALV% vastaamaan uutta ALV-kantaa.
  • Maxtech Pro Työaika+™: Lomasaldoraportille on lisätty asetus, jolla voidaan määrittää, vähentääkö erityslauantaille merkitty lomapäivä lomasaldoa.