Maxtech mobiilisovelluksen versio 1.36 julkaistu

Maxtech logo symbol

Tässä Maxtech mobiilisovelluksen version 1.36 oleellisimmat uudet ominaisuudet, parannukset ja muutokset.

Sovelluksen parannukset

Aluerajoitettu työaikakirjaus: Parannus sijainnin käyttämisen aktivointiin

Teimme alkuvuodesta julkaistuun aluerajoitettu työaikakirjaus-toiminnallisuuteen parannuksia.

Aluerajoitettu työaikakirjaus ei tallenna käyttäjän sijaintitietoa järjestelmään, vaan sillä voidaan varmistaa, että käyttäjä on kohteen alueella aloittaessaan työaikakirjausta.

Käyttäjän laitteen sijainti siis tarvitaan hetkellisesti, jos laitteen sijainti ei ole päällä, ohjeistetaan käyttöliittymässä aktivoimaan laitteen sijainti tilanteessa, jossa sovelluksen ”Käytä sijaintia järjestelmän toimintoja varten”-asetus ei ole päällä tai sijaintia ei ole sallittu.

Sijainnin puuttuessa, esim. työvuorolistalla näytetään tieto sijainnin puuttumisesta ja ”Aktivoi sijainti”-linkki. Linkin painalluksen jälkeen sovellus kysyy lupaa sijainnin käyttämisen ja kun se sallitaan, siirretään käyttäjä laitteen asetuksiin asettamaan tarkka sijainti päälle.

Tämän myötä käyttäjiä ei tarvitse erikseen ohjeistaa miten sijainti aktivoidaan puhelimesta tai sallitaan sovellukselle sijainti.

Muut parannukset ja bugikorjaukset

• Sovellukseen kirjautumisen yhteydessä kysytään lupa ilmoitusten näyttämiseen
  • Aluerajoitusten tarkistamiseen korjaus tilanteessa, jossa työvuorolistalla on käytössä useampia kirjausmalleja