Olen hukannut salasanani, miten saan tilattua uuden salasanan?

Voit tilata salasanan vaihtolinkin web-järjestelmän tai mobiilisovelluksen kirjautumisnäkymästä.

Web-järjestelmä

Mene osoitteeseen https://pro.maxtech.fi/ ja klikkaa Oletko kadottanut salasanasi? Älä huoli, klikkaa tästä. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja paina lähetä-nappia. Tarkistahan myös roskapostikansion mikäli uusi salasana-viesti ei näy saapuneet kansiossa.

Mobiilisovellus

Klikkaa Unohditko salasanasi? -painiketta ja syötä sähköposti ja klikkaa Lähetä-painiketta. Tarkistahan myös roskapostikansion mikäli uusi salasana-viesti ei näy saapuneet kansiossa.