Autoni vaihtui, miten saan paikantimen toimimaan uudessa ajoneuvossani?

Tärkeää: Älä muokkaa vanhan ajoneuvosi tietoja, koska se vaikuttaa myös ajohistoriaan.

Lisää ensin uusi ajoneuvon valikosta Hallinta > Paikannus ja kalustonhallinta > Ajoneuvot > klikkaa Lisää-nappia. Anna ajoneuvon tiedot. On hyvä täyttää ainakin kuvassa merkityt kentät.

Aseta myös määritelty käyttäjä Ohjaustiedot-välilehdellä, mikäli yksityisajot halutaan näkyvän vain paikantimen käyttäjälle. Paina lopuksi Tallenna-nappia.

Kun olet lisännyt järjestelmään uuden ajoneuvon mene valikossa Hallinta > Paikannus ja kalustonhallinta > Paikantimet > muokkaa haluamaasi paikanninta > valitse uusi ajoneuvo kohtaan Liitetty ajoneuvoon / kalustoon ja paina tallenna.

Vaihdoin paikantimen uuteen ajoneuvooni, mutta unohdin päivittää tiedot järjestelmään.
Nyt kilometrit ovat tulleet virheellisesti vanhalle ajoneuvolleni, mitä teen?

Mikäli vaihdoit paikantimen jo uuteen ajoneuvoosi, mutta unohdit päivittää tiedot järjestelmään, lisää ajoneuvo ja paikannin ensimmäisenä ylläolevan ohjeen mukaisesti järjestelmään.

Tämän jälkeen mene Ajoneuvopaikannus > Ajoraportti, etsi haluttu aikaväli sekä vanha ajoneuvosi.
Paina kynän kuvaa, jotta pääset muokkaamaan ajotapahtumaa. Lisää ja muuta juuri lisäämäsi ajoneuvo Ajoneuvo-kenttään ja paina tallenna.
Mikäli virheellisiä ajoja on useampia, toista tämä kaikille virheellisille ajotapahtumille.