Järjestelmän versio 2021.49 julkaistu

Uudet ominaisuudet

Tuote / tuotteetOminaisuus
Työvuorot™
Uusi tapahtumien kommentointintoiminto, joka mahdollistaa toisten kommentteihin vastaamisen sekä kommenttien näkymisen rajaamisen moduulilla. Vaatii moduulin Kommentointitoiminto. Huom! Kommentointi toimii vain uudemmassa tapahtuman lisäys-/muokkaus -näkymässä. Voit aktivoida sen kokeiluun/käyttöön klikkaamalla kokeile uutta käyttöliittymää -nappia.

Parannukset

Tuote / tuotteetOminaisuus
Työaika™
Työvuorot™
Aikatapahtuman asetuksiin erillinen asetus ”Huomioi lepoaikojen laskennassa”. Tällä asetuksella voidaan määrittää huomioidaanko kyseisellä tapahtumatyypillä tehdyt kirjaukset lepoaikojen laskennassa vaiko ei.