Järjestelmän versio 2022.05 julkaistu

Uudet ominaisuudet

TuotteetOminaisuusLisätietoa
Työvuorot+™Järjestelmään on lisätty mahdollisuus tehdä toistuvia työvuorolistoja. Ominaisuus auttaa sellaisessa työvuorosuunnittelussa, joissa työvuorolistat kiertävät säännöllisesti.Ohje tulossa
Työaika™
Työvuorot™
Henkilön tietoihin on lisätty asetus viikko- ja vuorokausilepoaikojen valvonnalle.

Asetus löytyy Henkilön takaa Asetukset-välilehdeltä.

Ohje tulossa

Parannukset

Tuotteetominaisuus
Työaika™Tuntikirjausnäkymään on lisätty mahdollisuus kopioida tapahtuma toiselle päivälle.

Näin teet kopion:
1) Klikkaa kopioi-painiketta Toiminnot-sarakkeessa kopioitavan tapahtuman kohdalla
2) Valitse päivä mille tapahtuma kopioidaan ja klikkaa Kopioi-painiketta