Järjestelmän suunnittelematon huoltokatkos

Maxtech logo symbol

Järjestelmässä oli suunnittelematon huoltokatkos tiistaina 22.2.2022 klo 9:20 – 11:50. Katkos johtui järjestelmän tietokantarakennetta koskevasta teknisestä ongelmasta. Katkoksen aikana web-käyttöjärjestelmä ja leimauslaitteet sekä Rtv3-mobiilisovellukset eivät olleet käytettävissä.

Ongelma ratkaistiin tilapäisellä ratkaisulla, jonka johdosta Maxtech-mobiilisovellukseen ei toistaiseksi päivity automaattisesti uudet tiedot. Tiedot on päivitettävissä manuaalisesti sovelluksen etusivulta pyyhkäisemällä näyttöä ylhäältä alas. Toteutamme tähän pysyvän ratkaisun lähipäivinä.

Pahoittelemme katkoksesta aiheutunutta haittaa.