Järjestelmän versio 2022.09 julkaistu

Uudet ominaisuudet

TuotteetOminaisuuslisätietoa
KaikkiKäyttöopas

Järjestelmän käyttöopas on siirretty https://tuki.maxtech.fi/ -tukiportaaliin
Työvuorot+Avointen vuorojen tarjoaminen

Mahdollisuus tarjota avoimia vuoroja useammalle yksikölle / henkilöstöryhmälle / valitulle henkilölle kerralla
Ohje
Ajoneuvopaikannus™
Automaattinen ajopäiväkirja™
Hiekoitus ja aurauspäiväkirja™
Kuljettajan automaattinen kirjaaminen ulos ajoneuvosta, joka on pysynyt paikallaan

Jos ajoneuvolle ei ole asetettu kiinteää kuljettajaa, voidaan tähän asettaa aika, jonka jälkeen ajoneuvon kuljettaja tyhjennetään ellei ajoneuvo liiku. Tätä voidaan hyödyntää yhteiskäyttöautojen kuljettajantunnistuksessa varmistamaan, ettei kuljettaja jää virheellisesti kirjautuneeksi ajoneuvoon.

Aika, jonka jälkeen kuljettaja kirjataan ulos ajoneuvosta asetetaan valikossa Hallinta > Paikannus ja kalustonhallinta > Ajoneuvot > muokkaa > Yleiset-välilehti

TES-tulkinta, lisäpalkkarivit ja palkka-aineistot™ -laajennusMahdollisuus lisätä tapahtuman aloitus- ja lopetussijainti näkyviin Bruttopalkkaraportille

Sijainti-sarakkeen saa asetettu näkymään Bruttopalkkaraportin asetuksista (hamasratas-kuvake oikeassa yläkulmassa) > Palkat (Brutto) -välilehdellä.

Asetus on organisaatiokohtainen, eli näin ollen käytössä kaikilla käyttäjillä.

Käyttäjä voi muuttaa Sijainti-sarakkeen näkyvyyttä Bruttopalkkaraportin oikean yläkulman Sarakkeet-painikkeen takaa.

Parannukset

TuotteetOminaisuus
Työvuorot™Mahdollisuus määrittää toistuuko suunniteltu työvuoro myös arkipyhäpäivänä

Asetuksen voi määrittää työvuorosuunnittelussa uuden vuoron lisäämisessä tai muokkaamalla jo olemassa olevaa toistuvaa vuoroa.