Maxtech-mobiilisovelluksen versio 1.22.1 julkaistu

Parannukset

tuotteetominaisuus
Työaika™Valittavien töiden suodattaminen valitun aikatapahtumatyypin perusteella

Tuntikirjaus estää aikatapahtumatyypin valinnan jälkeen valitsemasta töitä, joille on lukittu eri aikatapahtumatyyppi.
Työaika™Päivän työajan ja liukumasaldon näyttäminen päänäkymässä

Päivän työaika ja liukumasaldo (jos työaikaliukuma on käytössä) näkyy nyt tuntikirjausnäkymän lisäksi sovelluksen päänäkymässä.

Korjaukset

tuotteetominaisuus
Ajoneuvopaikannus™
Automaattinen ajopäiväkirja™
Hiekoitus ja aurauspäiväkirja™
Korjaus virheellisesti nollapituisina näkyviin matkoihin

Korjattu ongelma, josta johtuen mobiilisovellus näytti joidenkin paikantimella tallennettujen ajojen pituudeksi 0 km.
Ajoneuvopaikannus™
Automaattinen ajopäiväkirja™
Hiekoitus ja aurauspäiväkirja™
Korjaus ajoluokan muuttamiseen paikantimella kirjatuista ajoista

Korjattu ongelma, josta johtuen paikantimella tallennetun ajon ajoluokan vaihtaminen ei onnistunut mobiilisovelluksessa.