Järjestelmän versio 2022.17 julkaistu

Maxtech logo symbol

Tässä Maxtech järjestelmän version 2022.17 oleellisimmat uudet ominaisuudet, parannukset ja muutokset.

Sisältö

Uudet ominaisuudet

Työaikaliukuma tuntipalkkaiselle – uusia edistyneempiä laskentatapoja

Tämä toiminnallisuus kuuluu seuraaviin tuotteisiin ja vaatii toimiakseen seuraavat moduulit:

TUOTTEETMODUULIT
Työaika™Työaikaliukuma

Järjestelmään lisättiin uusia asetuksia ja niiden mukaisia laskentatapoja, joilla työaikaliukumaa tekevälle tuntipalkkaiselle työntekijälle voidaan laskea maksettava tuntipalkan määrä ja työaikaliukuman kertymä.

Alapuoleiset organisaatiokohtaiset asetukset löytyvät työaikaliukuman yhteydestä (Aika > Työaikaliukuma > Asetukset-ikoni):

Uutena asetuksena ja suositeltavana toiminnallisuutena julkaistiin toimintatapa, jossa saldon ja maksuun menevien tuntien tasaus tehdään aina päivän viimeiselle tapahtumalle.

Järjestelmän parannukset

”Poista viennistä”-valinnan poisto tarpeettomana

Tämä toiminnallisuus kuuluu seuraaviin tuotteisiin ja vaatii toimiakseen seuraavat moduulit:

TUOTTEETMODUULIT
TES-tulkinta, palkka-aineistot ja lisäpalkkarivit™Ei vaadi mitään erityistä moduulia

Palkkojen viennissä, viennin tila-ikkunassa ilmoitetaan aineistossa olevat virheet sekä ilmoitukset. Virheet pitää korjata tai poistaa viennistä, jotta siirtotiedosto muodostetaan. Ilmoitusten kohdalla poista viennistä-valinta on kuitenkin turha, koska ilmoitukset eivät estä siirtotiedoston muodostumista.

Poistetaan siis tarpeettomana ”Poista viennistä”-valinta kun on kyse ilmoituksesta.