Maxtech Pro -leimauslaite versio 1.13 julkaistu

Maxtech logo symbol

Tässä Maxtech Pro leimauslaitteen version 1.13 oleellisimmat uudet ominaisuudet, parannukset ja muutokset.

SISÄLTÖ

Uudet ominaisuudet

Tapahtuman aloitus ja lopetus suoraan leimauksesta

Tämä toiminnallisuus kuuluu seuraaviin tuotteisiin ja vaatii toimiakseen seuraavat moduulit:

TUOTTEETMODUULIT
Työaika™
Rakennusalan kulunvalvonta™
Maxtech pro -leimauslaitteet

Leimauslaitteelle on mahdollista määrittää kirjaus alkamaan / loppumaan suoraan, kun leimauslaitteella luetaan tunniste. Leimaustavalle voi määrittää työn, joka tallentuu kirjaukselle. Tämä nopeuttaa käyttöä, kun ei tarvitse erikseen klikata aloita / lopeta -painiketta.

Asetukset voi määrittää leimauslaitekohtaisesti valikossa Hallinta > Laitteet ja tunnisteet > Maxtech Pro -leimauslaitteet > muokkaa > Tapahtuman aloitus ja lopetus suoraan leimauksesta sekä Suoran leimaustavan työ.

Parannukset

Kirjausmallien keskinäinen järjestys laitteella

Tämä toiminnallisuus kuuluu seuraaviin tuotteisiin ja vaatii toimiakseen seuraavat moduulit:

TUOTTEETMODUULIT
Työaika™
Rakennusalan kulunvalvonta
Maxtech pro -leimauslaitteet

Mikäli käytössä on useampi kirjausmalli, niin ne näkyvät laitteella omina välilehtinään. Näiden järjestyksen voi määrittää kirjausmallilla olevalla järjestysnumerolla.

Näytä leimattavan tunnisteen tunnistekoodi virheen yhteydessä

Tämä toiminnallisuus kuuluu seuraaviin tuotteisiin ja vaatii toimiakseen seuraavat moduulit:

TUOTTEETMODUULIT
Työaika™
Rakennusalan kulunvalvonta
Maxtech pro -leimauslaitteet

Mikäli tunnisteen asetukset ovat vajavaiset niin virheilmoituksen yhteydessä näytetään tunnistekoodi. Tämä auttaa löytämään tunnisteen (Hallinta > Laitteet ja tunnisteet > Henkilöiden ja käyttäjien tunnisteet -sivulta) esimerkiksi silloin, kun tunnistetta ei ole numeroitu tai numerointi on kulunut pois.