Järjestelmän versio 2022.25 julkaistu

Maxtech logo symbol

Tässä Maxtech järjestelmän version 2022.25 oleellisimmat uudet ominaisuudet, parannukset ja muutokset.

Järjestelmän parannukset

Kalenteri: korosta muutetut suunnitellut vuorot

TUOTTEETMODUULIT
Työvuorot™Kalenteri

Kalenteriin on lisätty uusi mahdollisuus korostaa suunnitellut vuorot, joita on muutettu. Asetuksen saa päälle kalenterin asetuksista. Allaolevassa havainnekuvassa henkilölle tehtyä toistuvaa vuoroa on muokattu poikkeamaan muista vuoroista. Muokattu vuoro on helppo havaita alku- ja loppuajan perässä olevasta *-merkistä.

Laskutuksen tarkastustyökalu: Mahdollisuus muokata rivikohtaista kommenttia

TUOTTEETMODUULIT
Laskutusrivit, -aineistot ja kateraportti™ -laajennus (maksuttomat lisämoduulit)Laskutuksen tarkastustyökalu

Laskutuksen tarkastustyökaluun lisätty mahdollisuus muokata rivikohtaista kommenttia suoraan tapahtumien listauksesta.

Työaikamallit: Yksiköiden monivalinta

TUOTTEETMODUULIT
Työaika+™ Työaikamallit (hallinta), Yksiköt (hallinta)

Lisättiin mahdollisuus liittää työaikamalli moneen yksikköön. Tämä mahdollistaa sen, että jatkossa pystytään rajoittamaan yksiköittäin, mitä työaikamalleja käyttäjälle näkyy.