Maxtech-mobiilisovelluksen versio 1.24 julkaistu

Maxtech logo symbol

Vilkaistaanpa Maxtech-mobiilisovelluksen uusimmassa versiossa julkaistut uudet ominaisuudet ja parannukset.

Tapahtumien hyväksyminen tapahtumalistalta

Tapahtumalistalle on lisätty mahdollisuus hyväksyä tapahtumia käyttäjän hyväksyntäoikeuksien mukaisesti. Käyttäjän hyväksyntätasoja voi muokata käyttäjäoikeuksien kautta hyväksyntä-välilehdeltä.

Tapahtumalistalle voi suodattaa näkyville haluamansa aikavälin kirjaukset ja hyväksyä ne valitsemalla kirjaukset tapahtumalistalta joko yksittäin, päivä kerrallaan tai tapahtuma kerrallaan. Tapahtumia voi myös hylätä. Tapahtuman hyväksynnän taso näytetään tapahtumalistalla.

Voit myös valita kaikki suodattamasi aikavälin tapahtumat ja hyväksyä ne kerralla. Tapahtumia voi hyväksyä tasoille 1-3 riippuen käyttäjän hyväksyntäasetuksista.

Hyväksyntätasoja voi muokata käyttäjien hallinnasta.

Työn lisääminen: Asiakkaan ja kohteen lisääminen työn lisäämisen yhteydessä

Työn lisäystoimintoon lisättiin mahdollisuus lisätä kohteita ja asiakkaita työn lisäämisen yhteydessä.

Asiakkaan ja kohteen lisäyspainike näkyy silloin kun mobiilikäyttäjällä on Asiakkaat (hallinta)- ja Kohteet (hallinta)-moduulit päällä.