Maxtech-mobiilisovelluksen versio 1.25 julkaistu

Maxtech logo symbol

Tässä tulevan Maxtech-mobiilisovelluksen oleellisimmat uudet ominaisuudet, parannukset ja muutokset.

Sovelluksen nimi on nyt Maxtech!

Yksinkertainen on kaunista, joten lyhensimme myös mobiilisovelluksen nimeä ja poistimme Pro-takaliitteen sovelluksen nimestä.

Varallaolokalenteri (mobiili)

Tuotteetmoduulit
Työaika+™Varallaolokalenteri, varallaolokalenteri (mobiili)

Varallaolot nyt myös mobiilissa! Järjestelmään voi syöttää varallaolokalentereita web-käyttöliittymässä ja ne saa näkymään kätevästi myös mobiilisovelluksessa.

Tapahtumalista ja työvuorolista: Tuki väreille tapahtumatyypin ja tapahtuman tilan mukaan.

Päivitimme mobiilisovelluksen tapahtumien värejä niin, että suunnitellut tapahtumat näytetään haaleammalla värillä ja toteutuneet tummemmalla värillä. Näin saadaan parannettua tapahtumalistojen luettavuutta työvuorolistan ja tapahtumalistan osalta.

Tuki klikattaville linkeille ohje- ja lisätietokenttiin

Työvuoron lisätietoihin voi lisätä linkkejä. Klikkaus avaa työohjeessa olevan linkin suoraan puhelimen selaimen. Tämä mahdollistaa työohjeiden ylläpidon erillisessä tallennuskohteessa ja päivittyy automaattisesti vuoron tietoihin.

Parannuksia valitun työn, kohteen ja asiakkaan tietojen näyttämiseen kirjausnäkymissä

Missä tämä kenttä näkyy? Näkyykö tämä mobiilissa?

Ei enää arvailua, yhtenäistimme näytettäviä lisätietoja mobiilisovelluksen Tuntikirjaus, Avoimet vuorot, NFC- ja QR-leimaus, Työt ja Työvuorolista-toimintojen osalta. Alla kuvattuna kentät, jotka näytetään työn, asiakkaan ja kohteen takaa, jos ne eivät ole tyhjiä.

Työn näytettävät kentät:

• Työntekemispaikan osoite
  • Työn kuvaus
  • Ohje työnteon alkaessa
  • Ohje työnteon päättyessä
  • Tietoa sisäänpääsystä
  • Tietoa lemmikeistä
  • Lisätietoa
  • Ilmoittajan yhteystiedot
  • Tilaajan yhteystiedot
  • Puhelinnumero lisätietojen kysymistä varten

Asiakkaan näytettävät kentät: Työohje, Puhelinnumero, Osoite

Kohteen näytettävät kentät: Työohje, Osoite

Korjaukset

• Korjaus ongelmaan, josta johtuen poistettuja seurantatasoja näkyi valittavana
  • Työt:  Työ, jolle ei ole asetettu suunniteltua aloitusaikaa näkyi 01.01.1970 alkavana