Järjestelmän versio 2022.43 julkaistu

Maxtech logo symbol

Tässä Maxtech järjestelmän version 2022.43 oleellisimmat uudet ominaisuudet, parannukset ja muutokset.

Järjestelmän parannukset

Työsuhteen alku- ja loppupäivän huomiointi Kokonaistyöaikaraportilla

TuotteetModuulit
Työaika™Kokonaistyöaikaraportti

Kokonaistyöaikaraportin laskennassa huomioidaan jatkossa työsuhteen alku- ja loppupäivämäärä.

Saldoraportit: Tuki pyöristykselle työaikaliukuman ja työaikapankin tuntien käytössä ja kertymisessä

Tuotteetmoduulit
Työaika™
Työaika+™
Työaikaliukuma, Työaikapankki

Kun henkilön työaikaa pyöristetään ja käytössä on työaikaliukuma ja/tai työaikapankki, niin aiemmin pyörityksiä ei huomioitu saldojen laskennassa. Tämä on korjattu toimimaan oikein, eli saldot lasketaan pyöristyssäännöt huomioiden.

Bruttopalkkaraportti huomioi pyöristyksen

Käyttäjäoikeuksiin liittyvät pudotusvalikot aakkosjärjestykseen

Seuraavien käyttäjäoikeuksiin liittyvien pudotusvalikkojen tekstit järjestelty aakkosjärjestykseen:

• Käyttäjien käyttäjäprofiilivalinta
  • Käyttäjäprofiilien toiminto- ja sisältöprofiilivalinnat
  • Käyttäjäprofiilien oletuskirjausmallit
  • Kirjausmallien käyttäjäprofiilivalinta
  • Näkymien asetuksien käyttäjäprofiilivalinta
  • Tapahtumailmoituksien käyttäjäprofiilivalinta

Viikkokalenteri-toiminto poistuu käytöstä

Viikkokalenteri-toiminto poistuu järjestelmästä ja sen käyttö on korvattu Kalenteri-työkalulla.

Mahdollisuus lisätä omia viestipohjia käyttäjätunnuksien lähetyksen yhteyteen

Käyttäjätunnuksien yhteydessä lähetettävään viestiin on mahdollista lisätä tekstiä omien tarpeiden mukaan. Viestipohjia voi tallentaa eri käyttötarkoituksen mukaisiksi. Viestipohjia pääsee lisäämään salasanan vaihtolinkin lähetyksen yhteydessä.

Esimerkki:

Tässä sinulle käyttäjätunnukset mobiilisovelluksen käyttöä varten. Voit ladata sen puhelimesi sovelluskaupasta.

• Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxtech.maxtechpro&hl=fi&gl=US
  • iOS: https://apps.apple.com/fi/app/maxtech-pro/id1456341766?l=fi