Järjestelmän versio 2023.03 julkaistu

Maxtech logo symbol

Tässä Maxtech järjestelmän version 2023.03 oleellisimmat uudet ominaisuudet, parannukset ja muutokset.

Järjestelmän uudet ominaisuudet

Uusi palkanlaskennan ohjaustieto

Lisätty uusi palkanlaskennan ohjaustieto (Ylityöt työaikapankkiin), jolla voidaan ohjata muodostuneet ylityöt työaikapankkiin. Vrk-lisätyöt menevät joko maksuun tai työaikaliukumaan, mikäli vrk-lisätöiden laskenta on päällä työaika-asetuksissa.

Järjestelmän parannukset

Järjestelmän ulkoasuun tehtyjä muutoksia

Uloskirjautuminen

Järjestelmästä uloskirjautuminen tapahtuu jatkossa klikkaamalla -painiketta.

Välilehdet

Valitun välilehden alla on sininen viiva. Mikäli välilehtiä on paljon, niin viimeiset välilehdet on koottu Lisää-painikkeen alle. Toiminnallisuus auttaa esimerkiksi, kun järjestelmää käytetään pienemmällä näytöllä.

Päävalikko

Valittu kategoria ja sen alta valittu toiminto näytetään aktiivisena.

Automaattisten laskettujen rivien väri

Bruttopalkka- ja laskutusraportilla järjestelmän automaattisesti laskettujen rivien väri on muutettu violetiksi.

Kalenteri: tapahtumien vieminen roskakoriin

Kalenteri-toimintoon on lisätty roskakori nopeuttamaan tapahtuman poistamista raahaamalla.

Käyttäjätunnukseksi automaattisesti sähköpostiosoite

Henkilöstö-sivulta lisättävälle käyttäjätunnukselle muodostuu käyttäjätunnukseksi automaattisesti henkilölle määritelty sähköpostiosoite. Mikäli sähköpostiosoitetta ei ole määritelty oletuksena käytetään etunimi.sukunimi muotoa.

Sisältöprofiilin piilotetut seurantatasot taulunäkymään

Oikeuksien rajoitukset -sarakkeessa näkyy ”Valinta piilotettu” sellaisen sisällön kohdalla, joka on valittu Piilota valinta -asetukseen.