Järjestelmän versio 2023.11 julkaistu

Maxtech logo symbol

Tässä Maxtech järjestelmän version 2023.11 oleellisimmat uudet ominaisuudet, parannukset ja muutokset.

Järjestelmän parannukset

Profiilikäyttäjien massalisäys henkilöstö-sivulle

Henkilöstö sivulle on lisätty mahdollisuus profiilikäyttäjätunnusten massalisäykseen. Toiminnallisuus näkyy vain pääkäyttäjille, jotka ovat lisäksi käyttäjäoikeuksien hallitsijoita.

Toiminnallisuus lyhykäisyydessään: valitse henkilöt kenelle haluat luoda käyttäjätunnuksen ja klikkaa sivun alareunasta Lisää profiilikäyttäjät -painiketta. Valitse käyttäjäprofiili sekä lähetetäänkö salasanan asetuslinkki. Voit halutessasi määrittää milloin käyttöoikeus alkaa / päättyy > klikkaa lopuksi Lisää profiilikäyttäjät -painiketta.

Uudistettu Tapahtumien hallinnointi -näkymä

Uudistetussa näkymässä mm. seurantatasot on tuotu omalle välilehdelleen, palkanohjaustiedot on näytetään pudotusvalikkona, palkka- ja laskutustiedot näkymä on uudistunut. Tapahtumille voi lisätä myös kommentteja.

Raporttien uudistettu muokkaus-painike

Raporteilla näkyvä muokkaus-painike on uudistettu. Toistuvan tapahtuman muokkausvaihtoehdot näytetään, kun -painiketta klikataan.

Kokonaistyöaikaraportti

Kokonaistyöaikaraportille on tuotu näkyviin henkilönumero, yksikkö ja yksikön numero sarakkeet.

Uusi fontti

Järjestelmän UI-päivityksen yhteydessä muutettu yhtenäinen fontti eri selaimille.

Järjestelmän korjaukset

• Uusi välilehtinäkymä vaihtoi väärälle välilehdelle, jos välilehtiä tulee lisää jonkin asetuksen muutoksen myötä
  • Kalenterin Toteutunut-määrä näytti väärin, kun tapahtumalle laitetaan Kirjauksen enimmäiskesto
  • Tietyillä selaimilla poissaoloanomuksien lähetyksen jälkeen selain kysyi uudelleenlähetystä
  • Kohteen sopimusloki ei listannut yleisillä ajoluokilla tehtyjä käyntejä
  • Lisää tapahtuma -painike ei toiminut ennen raportin tietojen lataamista