Järjestelmän versio 2023.15 julkaistu

Maxtech logo symbol

Tässä Maxtech järjestelmän version 2023.15 oleellisimmat uudet ominaisuudet, parannukset ja muutokset.

Järjestelmän parannukset

Kalenteri: suunnitellun tapahtuman merkitseminen poissaoloksi

Kalenteriin on lisätty mahdollisuus merkitä vuoro miksi tahansa poissaoloksi. Näytettäviä poissaoloja voi määrittää kalenterin asetuksista. Mikäli asetuksista ei ole valittuna mitään poissaolotyyppiä, niin Merkitse poissaoloksi -valintaa ei näytetä.

Tapahtuman tilat näkymään oikeilla moduuleilla

Työaika™-moduulilla näkyy tilat:

• Pyydetty
  • Toteutunut

Työvuorot™-moduulilla näkyy tilat:

• Pyydetty
  • Valmistelu
  • Suunniteltu

Järjestelmän korjaukset

• Kalenteri-sivulla ei pystynyt lisäämään tapahtumaa, mikäli henkilöllä oli tapahtuma käynnissä
  • Varallaolokalenterin poistaminen ei poistanut varallaolovuorojen perusteella tehtyjä varallaolotapahtumia
  • Tapahtumien hallinnointinäkymä sulkeutui palkkatiedot-välilehden Tallenna ja jatka muokkaamista valinnan jälkeen