Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Järjestelmän versio 2023.51 julkaistu

Maxtech logo symbol

Tässä Maxtech järjestelmän version 2023.51 oleellisimmat uudet ominaisuudet, parannukset ja muutokset.

Järjestelmän uudet ominaisuudet

Tapahtuman kirjatun keston näyttäminen raporteilla

TUOTTEETMODUULIT
Maxtech Pro Työaika™, Maxtech Pro Työaika+™, TES-tulkinta, lisäpalkkarivit ja palkka-aineistot™Tuntiraportti, Bruttopalkkaraportti, Tapahtumalista

Järjestelmään on lisätty oma sarake tapahtuman kirjatulle kestolle. Kirjatut tunnit-sarakkeessa näkyy kesto, joka on käyttäjän kirjaama, eli siis alkuperäinen kirjauksen kesto. Muita kestoja raportilla on Tunnit, joka on efektiivinen kesto, eli siinä on vähennetty mahdollinen lounastauko, leikkurit ja muut rajoitukset.

Sarakkeen saa näkyviin tuntiraportilla ja bruttopalkkaraportilla valitsemalla näytettävistä sarakkeista ”Kirjatut tunnit”. Tapahtumalistalla sivulla olevan hammasratasikonin takaa.

Sisältöprofiilit: Mahdollisuus rajoittaa kenttien näkyvyyttä mobiilisovelluksessa

TUOTTEETMODUULIT
Maxtech Pro Työaika™, Maxtech Pro Työaika+™, Maxtech Pro Työvuorot™, Maxtech Pro Työvuorot+™

Sisältöprofiilille on tehty mahdollisuus piilottaa kohteet- ja asiakkaat-kentät mobiilisovelluksesta. Käytännön hyöty tästä ominaisuudesta on, että mobiilisovelluksessa ei näkyisi kaikki organisaation asiakkaat, jos niitä ei ole käyttäjäoikeuksilla rajoitettu.

Järjestelmän parannukset

Tapahtumatyyppikohtaiset palkkalajit päivinä

TUOTTEETMODUULIT
TES-tulkinta, lisäpalkkarivit ja palkka-aineistot™Aikatapahtumatyypit (hallinta), Palkkalajit

Järjestelmään on mahdollista valita aikatapahtumatyypille päivätasoinen palkkalaji. Viennissä tällaiset palkkalajit vietiin aiemmin näyttämättä niitä raportilla. Yleisimpiä palkkalajeja olivat esim. ”Sairauspoissaolopäiviä” ja ”Lomapäiviä”. Palkkalajin ja sitä kautta palkkalajinumero on mahdollista konfiguroida eriksi henkilön maksuryhmän perusteella (tunti- tai kuukausipalkkainen).

Muutettiin toimintaa siten, että palkkalaji tuodaan näkyville bruttopalkkaraportille.

Työvuoromallit: Laajennetaan työltä työvuoromallille asetettavien kenttien määrää

TUOTTEETMODUULIT
Maxtech Pro Työvuorot™, Easy Työvuorot™ Työvuoromallit (erilliset)

Työvuoromallit -näkymä tulee muuttumaan siten, että sinne tulee valittavaksi suuri määrä Työt-näkymän kentistä. Tämä muutos tehdään työvuoromallien käyttömahdollisuuksien laajentamiseksi. Organisaatiolle ylimääräiset kentät pystyy tarvittaessa piilottamaan taulun asetuksista.

Aiemmin työvuoromallilla näkyi Nimi, lyhenne, väri, yksikkö, kohde, aikatapahtuman tyyppi ja vuoron oletusajat. Työvuoromallit ovat teknisesti töitä, ja tuotiin työn takaa lisää kenttiä näkyviin, tätä kautta pystytään tuomaan monipuolisemmin tietoa työvuoromallille työvuorosuunnittelussa.

Bugikorjaukset

  • Työsopimukselle asetettu palkanlisä ei muodostu, kun tapahtuma merkitään ohjaustiedolla ylityöksi. Lisätty uusi asetus palkanlisille: ”Käytä tapahtuman kestoa märäänä”. Jos tuota asetusta käytetään, kiinteä määrä-kenttää ei näytetä.
  • Suodatinten korjaus: Jos suodattimen tiedot sisälsivät alatasoja, suodattimessa näkyi virheellisesti tyhjää tilaa.
  • Parannettu tapahtuman historiatiedon tallennusta, näytti virheellistä tietoa tilanteessa, jossa muutoksen tekijä oli järjestelmä

Muut

  • Jos palkkaluokka jätetään tyhjäksi sunnitellessa sitä toistuvalle tapahtumalle, käytetään automaattista palkkaluokkaa, eli palkkaluokka tulee tapahtumille työltä, jos työlle ei ole asetettu palkkaluokkaa, se tallennetaan henkilön tiedoista. Tällä varmistetaan, että palkkaluokka tulee halutusta paikasta kirjaukselle.
  • Työvuoron tila-suodatin on muutettu monivalinnaksi
  • Tuntikirjaus: Palkkalajin a-hinnan muokkaaminen estetään jos a-hinta on lukittu palkkalajin asetuksissa.