Järjestelmän versio 2023.32 julkaistu

Maxtech logo symbol

Alla listattuna seuraavan järjestelmäversion olennaisimmat parannukset, uudet ominaisuudet ja bugikorjaukset.

Järjestelmän uudet ominaisuudet

Tapahtumailmoitusten tuominen karttanäkymään

TUOTTEETMODUULIT
Työaika+Tapahtumailmoitukset, Kartta (Maxtech Pro)

Järjestelmään tehdyt tapahtumailmoitukset näytetään kartalla valitulla aikavälillä. Tapahtumailmoituksen tilaa ja näkyvyyttä kartalla voi muuttaa suoraan karttanäkymästä. Jos tapahtumailmoituksia ei haluta näyttää kartalla, näkyvyyden voi muuttaa massana valitsemalla kaikki tapahtumailmoitukset tapahtumailmoitukset-sivulta ja muuttamalla ”Piirrä kartalle”-valinta ei-asentoon.

Suurin hyöty tapahtumailmoitusten näyttämisessä on, että voit helposti seurata järjestelmään tehtyjä tapahtumailmoituksia ja niiden tilaa suoraan karttanäkymästä.

Psst… Olethan jo siirtynyt käyttämään uutta karttanäkymää? Tulemme korvaamaan vanhan karttanäkymän uudella lähiaikoina. Voit siirtyä käyttämään uutta karttanäkymää kuvan painikkeesta.

Työvuoromallien värin näyttäminen kalenterinäkymässä

TUOTTEETMODUULIT
TyövuorotKalenteri

Kalenterissa on nyt mahdollista määrittää työvuoromallille väri (Hallinta -> Työvuoromallit) ja käyttää väriä kalenterinäkymässä tapahtumatyypin värin sijaan. Tämä helpottaa esim. aamu- ja iltavuorojen erottelua, ja vuorot hahmottaa paremmin.

”Pisara”-ikonista voidaan muuttaa kalenteria käyttämään tapahtuman omaa väriä tai työvuoromallin väriä.

Kalenteri: Toistuvaa tapahtumaa muokatessa voi valita mistä päivästä alkaen muutos tulee voimaan

TUOTTEETMODUULIT
TyövuorotKalenteri

Toistuvia työvuoroja voi nyt muokata joustavammin suoraan kalenterinäkymästä. Jos toistuvaan tapahtumaan vaihtuu henkilö tai jokin muu tieto, tiedon voi muuttaa menemällä muokkaamaan toistuvaa tapahtumaa kalenterinäkymästä. Kun toistuvan vuoron tallentaa, näytetään ikkuna, jossa pääsee syöttämään muutoksen aloituspäivän.

Suurin hyöty tästä on, että toistuvia vuoroja ei tarvitse enää mennä muokkaamaan Aika -> Työkalut -> Toistuvat vuorot-sivulta, vaan muutoksen voi tehdä suoraan kalenterinäkymässä, jossa suunnittelukin tapahtuu.

Järjestelmän bugikorjaukset

• Kalenterinäkymässä useiden tapahtumien poistossa esiintyi viivettä. Viive korjaantuu julkaisun yhteydessä.
  • Tapahtuman historia-välilehden historiatiedot korjattu aikajärjestykseen
  • Sijaisuudet-toiminnossa piilotettu sallitut sijaiset-valinnasta roskakorissa olevat henkilöt
  • Tapahtumat ilman työntekijää: Kommentin lisäys ei onnistunut tulevaisuuteen