Sisäänkirjautuminen ja salasanan uudelleenasettaminen uusimmassa mobiiliversiossa

Maxtech logo symbol

Maxtech-mobiilisovelluksen uusimmassa versiossa 1.31 siirrymme turvallisempaan tekniseen toteutukseen salasanojen käsittelyn osalta.

Salasanat päivittyvät uuden toteutuksen mukaiseksi sisäänkirjautumisen yhteydessä, joten käyttäjät ohjataan kirjautumaan sovellukseen uudelleen versiopäivityksen jälkeen.

Osalle käyttäjistä saattaa aiheutua haasteita kirjautumisessa, mahdollisesti unohtuneen salasanan johdosta.

Käyttäjä voi helposti tilata itselleen salasanan vaihtolinkin sähköpostiinsa mobiilisovelluksen kirjautumisikkunasta. Käyttäjätunnuksena toimii tyypillisesti etunimi.sukunimi tai käyttäjän sähköpostiosoite, tämä riippuu organisaation käyttäjätunnuksen nimeämiskäytännöstä.

Mikäli salasanan vaihtolinkki on toimitettu käyttäjälle tekstiviestillä sähköpostin sijaan, vaihtolinkit voi toimittaa myös järjestelmän kautta Hallinta -> Käyttäjäoikeudet-sivulta organisaation pääkäyttäjän toimesta. Tämä toiminnallisuus on saatavilla vain organisaatioissa, joissa tekstiviestien lähetysominaisuus on käytössä ja puhelinnumerot tallennettuina käyttäjien tietoihin.