Maxtech -mobiilisovelluksen versio 1.29 julkaistu

Maxtech logo symbol

Tässä Maxtech mobiilisovelluksen version 1.29 oleellisimmat uudet ominaisuudet, parannukset ja muutokset.

Parannukset

Virheviestin parannus tilanteessa, jossa käyttäjällä on vain NFC-toimintoja käytössä

Jos käyttäjällä on käytössä mobiilisovelluksessa vain NFC-toimintoja niin sovellus ilmoittaa kaikkien toimintojen puuttumisesta virheviestissä. Parannetaan virheviestiä selkeämmäksi, silloin kun NFC-toiminnot ovat käytössä, mutta ei muita toimintoja, näytetään ilmoitus: ”Leimaustoiminnot aktivoitu. Ole hyvä ja leimaa tunnisteeseen”.

Tuntikirjaus: Mahdollista työajan keston syöttäminen loppuajan syöttämisen sijaan

Lisätty tuntikirjausnäkymään hammasratas-kuvakkeen taakse asetus, jolla voi muuttaa tapahtuman keston syöttäminen kesto-perustaiseksi.

Asetus: Ajan kirjaustapa. Vaihtoehdot: Aloitusaika ja lopetusaika / Aloitusaika ja kesto.

Tuntikirjaus: Piilota tauko-kenttä, jos kirjattava tapahtuma on kuittaus-tyyppinen

Kuittaus-tyyppisille tapahtumille ei tyypillisesti ole tarvetta syöttää taukoa, joten valinta on ylimääräinen.

Bugikorjaukset

Työn lisääminen: Korjataan sovelluksen jäätyminen työn lisäyksessä

Raportoitu ongelma oli, että työtä lisätessä työ tulee kahteen kertaan ja sovellus jäätyy.