Maxtech-mobiilisovelluksen versio 1.31 julkaistu

Maxtech logo symbol

Käyttäjän uloskirjaaminen julkaisun yhteydessä (vain tässä julkaisussa)

Muutimme salasanojen käsittelyä turvallisemmaksi. Salasanat päivittyvät käyttämään uutta tekniikkaa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Koska mobiilisovelluksesta ei yleensä tarvitse kirjautua ulos, pakotetaan tämän julkaisun yhteydessä käyttäjän uudelleenkirjautuminen, jotta myös mobiilikäyttäjien salasanat päivittyvät käyttämään turvallisempaa tekniikkaa.

Kielen vaihtaminen kirjautumisen jälkeen

Lisättiin parannus, jolla mobiilisovelluksen kielen saa vaihdettua myös kirjautumisen jälkeen. Kielen vaihto tapahtuu asetuksista, valittavissa suomi ja englanti.

Estä käyttäjää syöttämästä toisiinsa nähden virheellisiä aikoja

Tilanteessa, jossa käyttäjä muokkaa aloituspäivämäärää myöhemmäksi kuin lopetuspäivämäärä niin lopetuspäivämäärä muutetaan samalla siten että tapahtuman kesto säilyy entisellään. Mutta jos pelkkää tapahtuman aloitusaikaa muokataan siten että sen myöhempänä kuin valittu lopetusaika niin lopetusaika asetetaan myös samaksi kuin aloitusaika. Ja toki sama toimii vastaavasti toiseen suuntaan kun loppupäivämäärä tai -aikaa muokataan.

Aikojen syöttämistä korjattu seuraavissa toiminnoissa: Tuntikirjaus (manuaalinen, reaaliaikainen, tapahtuman muokkausnäkymä), Poissaoloanomukset, Ajopäiväkirja (ajon syöttäminen, ajotapahtuman muokkaus), Tapahtumailmoitukset (Poistumisaika ei voi olla ennen saapumisaikaa).

Karttanäkymän uudelleennimeäminen

Karttanäkymä on pelkkä Kartta.

Työkartta: Sopimustyön tauollaolon huomiointi

Web-kartan puolelta sopimustyöt voi asettaa tauolle. Tämä näytetään mobiilin puolella niin, että kohteet ovat harmaita.

Bugikorjauksia

• Kuluvan viikon työaika lasketaan väärin jos henkilön työajan laskentatapana käytetään jaksotyötä ja jakso vaihtuu kesken viikon.
  • Työkartta: UI-parannuksia kohteen viimeisen käyntitiedon näyttämiseen (vuotivat ruudun yli)
  • Työvuorolista: Tuplavuoroja saattaa syntyä tilanteessa, jossa työvuorolistalla on paljon vuoroja näkyvissä ja listalle mennään heti sovelluksen avauksen jälkeen. Tuplavuorojen muodostuminen korjattu.
  • Tapahtumailmoituslista ei päivity tapahtumailmoituksen poiston jälkeen.