Maxtech mobiilisovelluksen versio 1.35 julkaistu

Maxtech logo symbol

Tässä Maxtech mobiilisovelluksen version 1.35 oleellisimmat uudet ominaisuudet, parannukset ja muutokset.

Uudet ominaisuudet

Sijainnin tallentamisen estäminen

TUOTTEETMODUULIT
Työaika™
Työajanseurannan sijaintitiedon tallentamisen esto

GDPR-näkökulmasta teimme parannuksen, jolla voi estää työaikatietojen kirjaamisen yhteydessä mobiilisovelluksen sijainnin tallennuksen niin, että Työajanseurannan sijaintitietojen tallentamisen esto-moduulin ollessa päällä työntekijän käyttäjäprofiililla, käyttäjän sijaintia ei tallenneta missään vaiheessa, eikä paikannukseen liittyviä asetuksia / kysymyksiä näytetä käyttäjälle.

Sovelluksen parannukset

NFC-tuntikirjaus: Kustannuspaikan tallentaminen toteutuneelle tapahtumalle suunnitelmalta

TUOTTEETMODUULIT
Työvuorot™
NFC-tuntikirjaus

Tilanteessa, jossa on käytössä NFC-tuntikirjaus ja pohjalla suunniteltu työvuoro, kopioidaan suunnitellun vuoron kustannuspaikka toteutuneelle tapahtumalle joka kiinnittyy suunniteltuun työvuoroon kun työntekijä leimaa työtapahtuman aloitetuksi NFC-tarraa leimaamalla.

Muut parannukset ja bugikorjaukset

• Avoimet vuorot-mobiili: Lisätään avoimen vuoron vastaanoton yhteyteen vahvistuskysymys.
  • Mobiilisovellus: Työkartta / Tapahtumailmoitukset / Kalustonhallinta: Ikonien suhteellinen koko karttanäkymässä zoom-tasoon nähden. Parantaa kartan luettavuutta tilanteessa, jossa kartalla on paljon ikoneita, eli esim. ajoneuvoja, kalustoa tai tapahtumailmoituksia
  • Mobiilisovellus: Kirjauksen päivämäärä muutettiin virheellisesti väärälle päivälle tilanteessa, jossa kirjauksen loppupäivän kellonaika on ennen aloituspäivän kellonaikaa.
  • Kuittaus-tyyppinen työ aloitti virheellisesti reaaliaikakirjauksen mobiilisovelluksessa. Korjattiin virheellinen toiminta.