Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Maxtech Pro -leimauslaitteen versio 1.17 julkaistu

Maxtech logo symbol

Tässä Maxtech Pro -leimauslaitteen 1.17 version oleellisimmat uudet ominaisuudet, parannukset ja muutokset.

Parannukset

Työaikapankin saldon näyttäminen leimauslaitteen aloitusleimauksen yhteyteen

TUOTTEETMODUULIT
Maxtech Pro: Työaika+™Työaikapankki

Työaikapankin saldon näyttäminen vaatii, että henkilölle on asetettu web-järjestelmässä Työaikapankki käytössä-asetus ”Kyllä”-asentoon ja Henkilön takana viestintä-välilehdellä on merkitty työaikapankin saldo näytettäväksi:

Korjaukset

Kaikki Maxtech Pro -leimauslaitteet

  • Leimauslaitteissa havaittiin kaatumisongelma tilanteessa, jossa laitteet eivät saa yhteyttä järjestelmään. Tällainen tilanne muodostuu esimerkiksi käyttökatkon yhteydessä. Korjattiin toimintaa niin, että käyttökatkon sattuessa, laitteet tallentavat kirjaukset ja lähettävät ne järjestelmäyhteyden palautuessa samaan tapaan kuin Internet-yhteyden katketessa ja palautuessa.
  • Päivän työajan näyttäminen toimi virheellisesti tilanteessa, jossa henkilölle ei ollut yhtään kirjausta vielä päivälle minä leimataan. Korjattiin, että näytetään päivän työaika oikein.
  • Korjattiin viikkotuntien näyttäminen tilanteessa, jossa henkilöllä on tasoittumisjaksot käytössä ja jakso vaihtuu kesken pyydetyn aikavälin. Korjattiin viikkotyöajan näkyminen toimimaan oikein, jos tasoittumisjakso vaihtuu kesken viikon.

Maxtech Pro M- leimauslaitteet

  • Käynnistymisen yhteydessä, laite teki näytön kääntämisen, joka toi koti- ja peruuta-painikkeet näkyviin, näitä ei kuuluisi näyttää käyttäjälle, joten korjattiin toiminta käynnistymisen yhteydessä.