Maxtech-mobiilisovelluksen versio 1.30 julkaistu

Maxtech logo symbol

Alla listattuna seuraavan mobiilisovellusversion olennaisimmat parannukset, uudet ominaisuudet ja bugikorjaukset.

Työvuorolista

Työvuorolistalle on lisätty mahdollisuus valita kirjausmalli, jos käyttäjälle on järjestelmässä sallittu useita kirjausmalleja.

Kirjausmallin valinta näytetään tapahtuman aloituksen yhteydessä.

Bugikorjauksia

• Laitteen näytön sammutus ja lepotilaan siirtyminen aiheutti ongelmia tietojen synkronoinnin kanssa.
  • Sovellus kertoo salasanan vahvistusviestin lähetyksen yhteydessä sähköpostiosoitteen, mihin viesti on lähetetty

Työkartta

Viimeisin käynti sopimuskohteessa

Työkartan kohdeilmoitusta parannetaan, jatkossa näytetään sopimustyön alapuolella viimeinen käynti ja mikä kuljettaja sopimustyön on suorittanut.

Muiden ajoneuvojen näyttäminen kartalla

Muut ajoneuvot saa näkymään mobiilisovelluksen kartalla asettamalla alla oleva asetus kyllä-tilaan.

Manuaalisen kuittauksen vaatiminen kohteelle

Kohteen automaattisen kuittauksen rinnalle on tuotu manuaalinen kuittausmahdollisuus. Kohteelle voidaan vaatia, että kohde kuitataan manuaalisesti valmiiksi. Tämä toiminnallisuus on hyödyllinen tilanteessa, jossa kohteessa saatetaan käydä muussakin kuin konetyön suorittamisen yhteydessä.

Asetuksen kohteen sopimustyön manuaalisen kuittaamisen aktivoiminnin voi hoitaa sopimusten hallinnassa web-järjestelmässä.