Järjestelmän versio 2022.21 julkaistu

Maxtech logo symbol

Tässä Maxtech järjestelmän version 2022.21 oleellisimmat uudet ominaisuudet, parannukset ja muutokset.

Uudet ominaisuudet

Visma Payroll – poissaolojen ja lomien vienti

Tämä toiminnallisuus kuuluu seuraaviin tuotteisiin ja vaatii toimiakseen seuraavat moduulit:

TUOTTEETMODUULIT
TES-tulkinta, lisäpalkkarivit ja palkka-aineistot™
Työaika+™
Visma Payroll -tapahtumasiirto

Lisätty uusi rajapinta Visma Payroll -poissaolojen ja lomien siirto.

Järjestelmän parannukset

Ohjaustiedot -sarake valittavaksi myös tuntiraportille

Tämä toiminnallisuus kuuluu seuraaviin tuotteisiin ja vaatii toimiakseen seuraavat moduulit:

TUOTTEETMODUULIT
Työaika™Tuntiraportti

Tuntiraportin näytettäviin sarakkeisiin on nyt mahdollista valita Ohjaustiedot. Aiemmin ohjaustietoja pystyi tarkastelemaan / muokkaamaan vain avaamalla tapahtuman muokkausnäkymään.

Uudistettu käyttäjien Azure AD -federointi

Tämä toiminnallisuus kuuluu seuraaviin tuotteisiin ja vaatii toimiakseen yhteydenoton käyttötukeemme:

TUOTTEETMODUULIT
Kaikki

Maxtech -järjestelmän käyttäjillä on nyt mahdollista tunnistautua ja kirjautua järjestelmään käyttäen ulkoista Azure AD -kirjautumisikkunaa (Oauth2 -kirjautuminen). Tämä mahdollistaa mm. monivaiheisen tunnistautumisen käyttäen Azuren palveluita.

Tämän uudistuksen yhteydessä päivitimme myös järjestelmän web-kirjautumislomakkeen vaiheistetuksi, eli aluksi lomakkeella on näkyvissä ainoastaan käyttäjätunnus, ja salasanan syöttämiseen pääsee painamalla Enter / Tab / Seuraava -painiketta.

Lue tarkempi ohje tästä

Mikäli olet kiinnostunut tästä niin olethan yhteydessä käyttötukeemme tuki@maxtech.fi tai +358 10 229 6201