Käyttäjien Azure AD -federointi

Maxtech -järjestelmän käyttäjillä on mahdollista tunnistautua ja kirjautua järjestelmään käyttäen ulkoista Azure AD -kirjautumisikkunaa (Oauth2 -kirjautuminen). Tämä mahdollistaa mm. monivaiheisen tunnistautumisen käyttäen Azuren palveluita.

Mikäli olet kiinnostunut tästä niin olethan yhteydessä käyttötukeemme tuki@maxtech.fi tai +358 10 229 6201

Käyttöönoton edellytykset

• Maxtechin päässä täytyy olla luotuna Käyttäjät, joilla käyttäjätunnus vastaa Azure AD:n käyttäjätunnusta (muotoa xyz@domain.com)
  • Asiakkaalla täytyy olla luotuna tätä federointia varten oma Azure AD App
  • Azure App -asetuksissa täytyy asettaa uudelleenohjausosoite (redirect uri, eli osoite missä kirjautuminen tapahtuu Maxtechin päässä, yleensä https://pro.maxtech.fi) sekä luoda uusi client secret
  • Tiedot, jotka tarvitsemme, jotta federointi voidaan ottaa käyttöön:
    • Domain (jonka alla käyttäjätunnukset ovat)
    • TenantId
    • ClientId
    • ClientSecret

Azure AD -federoinnin kulku