Mobiilikartta (Maxtech Easy)

Tämä ohje koskee Maxtech Easy Työkartta™ -tuotteen mobiilisovellusta.

Seuraavat moduulit määrittävät mobiilisovelluksen karttaan liittyvät käyttöoikeudet. Käyttäjän moduuleja hallinnoidaan toimintoprofiilin asetuksissa.

MODUULIMERKITYS
Jatkuva paikannus (mobiili)Mahdollistaa ajoneuvon reaaliaikaisen paikannuksen kytkemisen päälle
Karttanäkymä (mobiili)Pääsy tähän näkymään

Mobiilisovelluksen Kartta-toiminnolla tarkastellaan ja kirjataan tehdyiksi kohteiden sopimustöitä. Tehdyksi kirjaaminen tapahtuu ajamalla kohteen alueella sopimustyön mukainen ajoluokka valittuna ja paikannus käytössä. Osa töistä voi vaatia manuaalisen kuittauksen, jolloin työ merkitään tehdyksi sovelluksesta kohteen alueella oltaessa (tai sen jälkeen, jos kuittaus alueen ulkopuolella on sallittu).

Ajojen kirjaaminen aloitetaan painamalla Aloita jatkuva paikannus -painiketta. Paikannuksen ollessa käynnissä käytettävän ajoluokan voi valita näytön alareunan painikkeilla. Käytettävissä olevat ajoluokat hallinnoidaan järjestelmässä ajoneuvon asetuksissa.

Kartalla näkyvät kohteet, joille on määritetty alue. Kohteen alueen väri kertoo kohteen sopimustöiden ajantasaisen tilanteen seuraavasti:

• Harmaa: Kohteelle ei ole aktiivisia tehtyjä eikä tekemättömiä sopimustöitä. Kohde ei vaadi toimepiteitä.
  • Punainen: Kohteelle on yksi tai useampi aktiivinen tekemätön sopimustyö eikä yhtään tehtyä sopimustyötä. Tekemättömät sopimustyöt on tehtävä kohteen merkitsemiseksi valmiiksi.
  • Keltainen: Kohteelle on yksi tai useampi aktiivinen tekemätön sopimustyö ja yksi tai useampi tehty sopimustyö. Tekemättömät sopimustyöt on tehtävä kohteen merkitsemiseksi valmiiksi.
  • Vihreä: Kohteelle on yksi tai useampi aktiivinen tehty sopimustyö eikä yhtään tekemätöntä sopimustyötä. Kohde ei vaadi toimepiteitä.

Kohteen tarkempia tietoja ja siellä suoritettavia töitä voi tarkastella kohdetta napauttamalla.