Visma Payroll: Poissaolojen ja lomien siirto

Tämä toiminnallisuus kuuluu seuraaviin tuotteisiin ja vaatii toimiakseen seuraavat moduulit:

TUOTTEETmoduulit
Työaika+™
Visma Payroll -tapahtumasiirto

Perustiedot (oletusasetuksilla)

Tiedoston nimiOletuksena visma_payroll_absence.csv / visma_payroll_holiday.csv, kustomoitavissa asetuksilla
Järjestelmien välinen tiedonsiirtotapaTiedostopohjainen siirto, ladataan käyttäjän koneelle ja viedään manuaalisesti kohdejärjestelmään.

Tiedosto voidaan myös siirtää SFTP:llä / sähköpostilla haluttuun osoitteeseen, jolloin sitä ei tarvitse ladata koneelle.
TiedostoformaattiCsv
CSV-kenttien erotinPuolipiste (;)
MerkistöISO-8859-1
PäivämääräformaattiDD.MM.YYYY (esimerkiksi 13.05.2022)
Kenttien otsikotKäytössä
Kenttien järjestysKiinteä

Siirtotiedoston kuvaus

Maxtech-JÄRJESTELMÄN kenttäKohdejärjestelmän kenttä
Henkilönumero (Henkilön tiedoista)Numero
Maksupvm, valittavissa vientidialogissaMaksupvm
Tapahtuman koodi (Aikatapahtumatyypin tiedoista)Laji
Poissaolo- / lomajakson alkupvmalkupvm
Poissaolo- / lomajakson loppupvmloppupvm
Lomien siirrossa lomamääräytymisvuosi (mikäli alkupvm:n kuukausi on tammi-huhtikuu, alkupvm:ää edeltävä vuosi, muuten alkupvm:n vuosi), tyhjä poissaolojen siirrossaHQY
Tyhjä (kustomoitavissa asetuksilla)selite
Päivien lkm lomien siirrossa, tyhjä poissaolojen siirrossaHOLIDAY_DAYS
TyhjäBONUS_DAYS
Poissaolo / lomajakson päivien lkmNUMBER_OF_DAYS

Käyttöönotto

• Jotta siirto on mahdollista, täytyy Visma Payroll -tapahtumasiirto -moduulin olla aktivoituna
  • Tehdäksesi siirron, mene Bruttopalkkaraportille, valitse rivit, jotka haluat siirtää, ja paina Vie tapahtumia -painiketta
  • Valitse Visma Payroll poissaolo tai Visma Payroll loma, ja tee siirto haluamillasi asetuksilla