Maxtech Pro S -leimauslaitteen käyttö- ja asennusohje

Tämä ohje koskee Maxtech Pro™ -palvelua. Maxtech Easy™ käyttäjille on olemassa erilliset ohjeet.

Virran kytkeminen

Paina laitteen virtapainiketta kunnes laite käynnistyy. Jos verkkovirtaa ei ole saatavilla niin laitteessa on akku joka riittää päiväksi, mikäli se on ladattu yön ajan täyteen.

Leimaaminen

Pidä tunnistetta paikoillaan noin 3 sekuntia, kunnes laitteesta kuuluu pieni ääni.

Laitteen sammuttaminen

Pidä virtapainiketta pohjassa kunnes näytöllä näkyy valinta ”Power off” valitse OK.

Laitteen kiinnitys seinälle

Etsi leimauslaitteelle sopiva käyttöpaikka, jonka kautta henkilöstö kulkee työpaikalle. Ota huomioon, että paikassa on saatavilla verkkovirtaa. Leimauslaite kiinnitetään seinään mukana tulevalla seinäkiinnikkeellä. Aseta seinäkiinnike vaakatasoon, siten että kolo on vasemmalle. Muovinen seinäkiinnike voi olla joissain tapauksissa parempi kiinnittää ensin vanerilevyyn tai vastaavaan, joka kiinnitetään seinään. Kiristä seinäkiinnikkeen ruuvit varovasti, jotta muoviosa ei rikkoudu.

Älä kierrä ruuveja liian kireälle, jotta muovinen kiinnike ei halkea!

Laitteen kokoamisohjeet

1) Aseta leimauslaite kiinnikkeeseen alareuna edellä kunnes se napsahtaa paikalleen.
Laitteen näyttö tulee vasemmalle, kuvan osoittamalla tavalla.

2) Laita etukansi laitteen päälle alareuna edellä kunnes se napsahtaa paikalleen.

3) Kiinnitä virtajohto vasemmalla olevasta aukosta. Leimauslaite on valmis käytettäväksi!

Laitteen irrotus

1) Irrota virtakaapeli

2) Aloita kotelon irrotus laitteen yläkulmasta. Käytä työkaluna esim. tasapäämeisseliä. Laita työkalu varovasti yläkulman ja seinän väliin. Pyöräytä sitä hiukan, jotta kulma naksahtaa paikaltaan. Toista sama toiseen yläkulmaan. Huomaa, että rako on huomattavasti pienempi, joten toimi varoen. Etukantta voi hieman auttaa vetämällä sitä ulospäin kädellä.

3) Irrota laite seinäkiinnikkeestä varovasti nostamalla yläreunassa olevaa klipsiä auki. Ota
laite irti seinäkiinnikkeestä toisella kädellä.

4) Irrota seinäkiinnike avaamalla ruuvit.

Lataa ohje pdf-tiedostona tästä