Saldoraportit: Ylityösaldo

Tämä ohje koskee Maxtech Pro™ -palvelua. Maxtech Easy™ käyttäjille on olemassa erilliset ohjeet.

Saldoraportilta ei ole enää mahdollista hakea ylityösaldoja. Toiminnallisuus on poistettu, koska vastaavan raportin voi hakea tuntiraportilta alla olevan ohjeen mukaisesti.

Mene Raportit -> Tuntiraportti.

Valitse haluamasi ajanjakso ja rajaa henkilöt suodattimilla (esim. yksikön tai henkilöstöryhmän mukaan). Valitse lajitteluksi ”henkilö”, Yhteenveto-näkymä ja valitse haluamasi sarakkeet tuntiraportin oikeasta yläkulmasta.

Tuntiraportin sarake-valinnassa on mahdollisuus valita monipuolisesti eri tyyppiset yli- ja lisätyöt, jotka halutaan raportille. Myös lauantai-, sunnuntai, ilta- ja yötunnit saadaan näytettyä raportilla.

Syntyvällä raportilla näytetään henkilöittäin valittujen ylitöiden saldo valitulla ajanjaksolla.